Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:00 | 30/07/2018

Τον εφιάλτη της ληστείας από τέσσερις αδίστακτους κακοποιούς βίωσαν τα μέλη μιας οικογένειας, μέσα στο σπίτι τους στο Πόρτο Ράφτη, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr, οι ληστές, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισέβαλαν στο σπίτι από ανοιχτή μπαλκονόπορτα και ο ένας από αυτούς με την απειλή ενός κατσαβιδιού ακινητοποίησε την 50χρονη γυναίκα της οικογένειας.

Παράλληλα οι συνεργοί του ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του σπιτιού και περιόρισαν σε ένα σημείο τον 55χρονο άνδρα καθώς και τα δυο παιδιά του ηλικίας 17 και 20 ετών.

Στη συνέχεια άρχισαν να ανοίγουν ντουλάπες και συρτάρια και ό,τι πολύτιμο έβρισκαν τα τοποθετούσαν σε μια μαξιλαροθήκη!

[custom:google-ads]

Στη διάρκεια της «έρευνάς» τους βρήκαν και την οικιακή βοηθό της οικογένειας και μάλιστα δεν δίστασαν να της τραβήξουν από τον λαιμό τον σταυρό που φορούσε!

Ευτυχώς δεν αντελήφθησαν ότι σε άλλο σημείο του σπιτιού βρίσκονταν ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας τα οποία δεν κατάλαβαν τί συνέβαινε στο υπόλοιπο σπίτι.

Όταν οι κακοποιοί θεώρησαν ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο πολύτιμο να αρπάξουν, έκλεισαν τα μέλη της οικογένειας σε μια τουαλέτα του ισογείου και μάλιστα έβαλαν μπροστά στην πόρτα ένα έπιπλο ώστε να μη μπορούν να βγουν από εκεί και εξαφανίστηκαν!

Το... εντυπωσιακό στην όλη υπόθεση είναι ότι η ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, γεγονός που κάνει σαφές ότι, πλέον, δεν υπάρχει ασφάλεια για τους πολίτες ούτε με το φως του ήλιου αφού οι ληστές «λειτουργούν» με απόλυτο θράσος.

Ευτυχώς πάντως τα θύματα της συγκεκριμένης ληστείας, πέραν του σοκ, δεν υπέστησαν κάποιον τραυματισμό!

Πηγή: notioanatolika.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis