Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:30 | 15/05/2015

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγο στις φυλακές Κορυδαλλού όπου εκδικαζόταν η υπόθεση της Χρυσής Αυγής όταν κατηγορούμενοι ως μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς» οι οποίοι δικάζονταν σε διπλανή αίθουσα επιχείρησαν να εισβάλουν στη αίθουσα.

«Φασίστες , κουφάλες, έρχονται κρεμάλες» φώναζαν οι νεαροί , οι οποίοι άνοιξαν την πλαϊνή πόρτα της αίθουσας και πέταξαν μπουκάλια προς τους δημοσιογράφους και τα μέλη του ακροατηρίου. Επενέβη η αστυνομία και κατάφερε να κρατήσει εκτός της δικαστικής αίθουσας τους νεαρούς.

Στο ακροατήριο επικράτησε αναστάτωση, καθώς το επεισόδιο ήταν σοβαρό. Κάποιοι μάλιστα από τους παρευρισκόμενους προσπάθησαν να προφυλαχθούν κάτω από τις καρέκλες. 

«Ντροπή σας» φώναξαν μέλη του ακροατηρίου και δημοσιογράφοι προς την έδρα. Αμέσως μετά ο συνήγορος υπεράσπισης του Νίκου Μιχαλολιάκου, Τάκης Μιχαλόλιας είπε στο δικαστήριο πως σύσσωμη η υπεράσπιση θα αποχωρήσει διότι δεν μπορεί να συμμετέχει σε μια δίκη σε αυτή την αίθουσα.

«Αλήτες, φασίστες καθίστε εδώ και δικαστείτε» φώναξαν από το ακροατήριο προς την υπεράσπιση και των κατηγορουμένων όπου βρισκόταν και η οικογένεια του Παύλου Φύσσσα.

 

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis