Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:59 | 05/10/2015

Στις 3 Σεπτεμβρίου παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία ο παραιτηθείς γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης, ο οποίος αποκαλύφθηκε ότι είχε πατήσει τα 40 και εξακολουθούσε να είναι «ανυπότακτος».

Ο πρώην γραμματέας έκανε τη βασική του εκπαίδευση στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα, αλλά τα… βάσανά του τελειώνουν σύντομα.
Σύμφωνα με πληροφορίες στα Παραπολιτικά, το απολυτήριο του κ. Κορωνάκη δεν θα αργήσει, καθώς το αργότερο σε δύο-τρεις εβδομάδες ο ίδιος επιστρέφει ως κανονικός πολίτης πλέον στην καθημερινότητα.
Η θητεία που πρέπει να υπηρετήσουν όσοι έχουν περάσει ένα όριο ηλικίας -όπως αυτό του κ. Κορωνάκη- είναι η απολύτως υποχρεωτική και περιορίζεται σε αυτό το δίμηνο περίπου, που ισχύει για όλους τους νέους, πριν πάρουν μετάθεση σε κάποια μακρινή μονάδα.
Ωστόσο, ο κ. Κορωνάκης φαίνεται να προετοιμάζεται για την απόλυσή του και μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα, ως εξοδούχος, εθεάθη να πίνει το καφεδάκι του με φίλους του σε καφετέρια των Αθηνών, συζητώντας για το τι μέλλει γενέσθαι στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη μνημονιακή στροφή του και την εκλογική νίκη έναντι της Ν.Δ. Σημειώνεται ότι ο ίδιος αναμένεται να δραστηριοποιηθεί στο κόμμα ενόψει του συνεδρίου, στο πλαίσιο της ομάδας των «53+», στην οποία είναι βασικό μέλος, αναφέρουν τα Παραπολιτικά.

 

http://www.iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis