Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:24 | 04/03/2015

Περισσότερα από 350 ανήλικα παιδιά είχαν διαδικτυακές επαφές με τον 40χρονο «δράκο» της Κηπούπολης, όπως τον χαρακτηρίζουν αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι οποίοι αναμένεται να τα προσεγγίσουν διακριτικά ένα-έναόπως και τις οικογένειές τους προκειμένου να διαπιστώσουν αν και εκείνα έχουν πέσει θύματα των σεξουαλικών διαστροφών του.

Τα στελέχη της αρμόδιας υπηρεσίας ερευνώντας το διαδικτυακό του προφίλ διαπιστώνουν την χρόνια παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εμφανίζονται βέβαιοι ότι έχει διαπράξει «εκατοντάδες» βιασμούς ανηλίκων.

Από το 2014, όταν και απασχολεί για τον βιασμό της 14χρονης, με τα όσα παράξενα και χρονοβόρα παρατηρούνται στους δικαστικούς χειρισμούς από τον περασμένο Νοέμβριο όταν στάλθηκε η σχετική δικογραφία, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, τον παρακολούθησαν για τουλάχιστον 2 μήνες χωρίς να καταφέρουν να εντοπίσουν κάποια προσέγγιση ανήλικου παιδιού.

Και φθάνουμε την 1η Μαρτίου 2015 όταν οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν τη στιγμή που επιβίβαζε στο κλειστό φορτηγάκι του το 13χρονο αγόρι, που είχε πει στους γονείς του ότι θα πάει στη γιαγιά του και από εκεί βρέθηκε στο βανάκι του τρόμου. Μετά τη σύλληψή του ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς πως ήταν… παρεξήγηση και είχε ακόμη τέσσερις συναντήσεις με ανήλικους την ίδια μέρα, προκειμένου να τους δώσει… σοκολάτες και γλυκίσματα που οι γονείς δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να τους δώσουν.

Τα στοιχεία όμως σε βάρος του, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της αρμόδιας υπηρεσίας, είναι ατράνταχτα μέσα από την ανακριτική διείσδυση των αστυνομικών στο διαδίκτυο παριστάνοντας ρόλους ανήλικων αγοριών και κοριτσιών. Το ίδιο ενοχοποιητική είναι και η διαμόρφωση του κλειστού φορτηγού στο οποίο είχε τοποθετήσει στρώμα, κουβέρτες, μαξιλάρια, ανεμιστήρα, αλλά και κατάλληλο φωτισμό. Εντοπίστηκαν επίσης πλήθος από λιπαντικά είδη για ασέλγεια-βιασμό, προφυλακτικά, σοκολάτες, μπισκότα, παιδικά ροφήματα. Από την επιτόπια ψηφιακή έρευνα, σε κινητό τηλέφωνο του δράστη, βρέθηκε και πρωτότυπο υλικό παιδικής πορνογραφίας με άτομο στα όρια της ανηλικότητας, του οποίου εξετάζονται η ταυτότητα και η ακριβής ηλικία.

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis