Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:00 | 25/07/2020

Μετά τις συνεχείς θεσμικές εκτροπές έρχεται το κρεσέντο του λαϊκισμού από πλευράς του προεδρείου της ΕΑΥΘ, το οποίο τις τελευταίες ημέρες έχει ξεπεράσει κάθε έννοια ακόμη και σεναρίου επιστημονικής φαντασίας...

Πρώτα ήταν τα μπουφάν από χορηγίες που γέμισαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για 300 συναδέλφους από τους συνολικά πάνω από 1350 που υπηρετούν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.

Τι κάνουν δηλαδή; Αφού, λοιπόν δεν μπορούσαμε να σας διασφαλίζουμε το νόμιμο ωράριο εργασίας σας και την κανονική χορήγηση των ρεπό σας, ας πάρετε ένα τζάκετ ΔΩΡΟ από χορηγία (Μήπως και μας ψηφίσετε...).

-Με ποια κριτήρια άραγε θα μοιραστούν στο 1/5 περίπου του συνολικού αριθμού;

-Ποιους επικοινωνιακούς σκοπούς θα εξυπηρετήσουν;

-Γιατί η νέα χορηγία δεν εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Θ. όπως προβλέπεται;

Όσα καθρεφτάκια και να μοιράσεις βέβαια η συνδικαλιστική γύμνια δεν κρύβεται με άρτο και θεάματα την ώρα που οι δυνάμεις της Θεσσαλονίκης βρίσκονται σε Έβρο και νησιά και εσύ στρουθοκαμιλίζεις...

Για να μην μιλήσουμε για αλλά εργασιακά ζητήματα που λιμνάζουν...

Σε δεύτερη φάση ήρθε η φωτογραφία της συνάντησης με τον κ.Αρχηγό του Σώματος, που εκ θαύματος δήθεν έλυσε το Πανελλαδικό ζήτημα με τα ληγμένα αλεξίσφαιρα! Κάτι που ήδη από πέρυσι το φθινόπωρο έχει καταγγελθεί δεκάδες φορές από το Αστυνομικό συνδικαλιστικό κίνημα σε πανελλαδική κλίμακα μάλιστα!

Ο Αίσωπος πραγματικά ωχριά σε φαντασία και μυθοπλασία μπροστά στο επικοινωνιακό αφήγημα κάποιων που νομίζουν ότι ταΐζοντας "σανό" με τακτικές και λογικές παρελθόντων εποχών θα καπηλευτούν παρεμβάσεις μηνών ακόμη και της ίδιας της Ομοσπονδίας μας καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων!

Πρέπει επιτέλους να μάθουν οι συνάδελφοι της Θεσσαλονίκης πως κάποιοι σφετερίζονται την ψήφο τους πουλώντας φίκια για μεταξωτές κορδέλες...

Συνδικαλισμός φωτογραφίας και διαχείρισης χορηγιών στο όνομα του θεσμού του δεύτερου μεγαλύτερου συνδικαλιστικού πρωτοβάθμιου Σωματείου της χώρας!

Υ.Γ.: Πάλι καλά που δεν μας είπαν ότι με παρέμβασή τους έρχεται ο 6ος στόλος των ΗΠΑ στο Αιγαίο...

ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis