Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:14 | 21/10/2019

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος «Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου» πραγματοποιήθηκαν χθες (20.10.2019) στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, καθώς η 20η Οκτωβρίου, έχει θεσπιστεί από την Πολιτεία, ως ημέρα για την αναγνώριση του έργου και της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας στο κοινωνικό σύνολο.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, τελέστηκε Δοξολογία, στους Μητροπολιτικούς Ιερούς Ναούς σε Ναύπλιο, Τρίπολη, Κόρινθο, Σπάρτη και Καλαμάτα, όπου εδρεύουν οι Διευθύνσεις Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Μετά το πέρας των τελετών, αναγνώστηκε η ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχες δεξιώσεις.

Με την παρουσία τους τίμησαν τις εκδηλώσεις οι Αρχές και οι τοπικοί φορείς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αντιπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων και ενώσεων αποστράτων, απόστρατοι, καθώς και μέλη των οικογενειών του προσωπικού του Σώματος.

Επιπλέον, από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας, προγραμματίσθηκε και πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις μαθητών στην έδρα της Διεύθυνσης αυτής, όπου οι μαθητές συνομίλησαν με τους αστυνομικούς και ενημερώθηκαν για θέματα Τροχαίας και ευρύτερου αστυνομικού ενδιαφέροντος, ενώ από την Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας διανεμήθηκαν φυλλάδια τροχαίας σε οδηγούς οχημάτων και ενημέρωσαν αυτούς για τη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος κατά την οδήγηση.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis