Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:19 | 12/01/2020

Εκδικάσθηκε στις 10/1/2020 στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με μείζονα σύνθεση, η αίτηση ακύρωσης, που έχει καταθέσει η Ομοσπονδία μας κατά του νέου μισθολογίου των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., διεκδικώντας την επαναφορά των μισθών μας στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012 λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπόψη την επικινδυνότητα του επαγγέλματός μας και τις ιδιαίτερες συνθήκες άσκησής του.

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με τη νομική μας σύμβουλο κα Μαρία-Μαγδαληνή Τσίπρα, τον Πρόεδρο Τσιάνο Παναγιώτη και το Γενικό Γραμματέα της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Ελευθεράκη Γεώργιο να εκπροσωπούν κατά την διαδικασία τα εν ενεργεία στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τα οποία διεκδικούν ένα δίκαιο μισθολόγιο σύμφωνο με τις Συνταγματικές Αρχές της ιδιαίτερης μισθολογικής αντιμετώπισης των στελεχών των Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. ως αντιπροσωπευτικότερος συνδικαλιστικός φορέας των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έδωσε άλλη μια μάχη σε συνέχεια προηγούμενων έχοντας νομική πληρότητα και προσδοκούμε ότι η Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου θα ακολουθήσει τις προηγούμενες αποφάσεις των Ολομελειών του.

Αναμένουμε την απόφαση του Δικαστηρίου παραμένοντας προσηλωμένοι στο στόχο μας. Το γεγονός ότι μέχρι σήμερα οι κυβερνήσεις δεν έχουν συμμορφωθεί με τις αποφάσεις του ΣτΕ δε μας πτοεί και αντίθετα μας πεισμώνει!

Η Ομοσπονδία μας θα ενημερώσει υπεύθυνα τα μέλη της για όποια εξέλιξη, με νεότερη ανακοίνωση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis