Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:00 | 17/04/2018

Η ΑΣΠΑ διεκδικεί την ψήφο σας στις επερχόμενες 3 ημέρες της εκλογικής διαδικασίας.

Ολα αυτά τα χρόνια λειτούργησε προς το συμφέρον ολων των συναδέλφων και αυτό αποτυπώθηκε πεντακάθαρα με τις δυο πρωτιές τα τελευταία 6 χρόνια.

Είναι η μόνη αδιαιρετη παράταξη που μάλιστα έχει την τιμή να φιλοξενεί σε αυτές τις εκλογές 8 τουλάχιστον άτομα που στις προηγούμενες εκλογές ειχαν συνταχθεί με άλλους συνδυασμούς.

Αυτό σημαίνει πως κάτι καλό γίνεται,πως όντως έχεις απήχηση και αναγνωρίζονται οι δράσεις σου.

Μεσα σε αυτά τα Χρόνια με προσωπικές ενέργειες των μελών μας καταφέραμε να ασφαλτοστρώσουμε το πεδίο βολής, να εξασφαλίσουμε ελαστικά για τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης, να χορηγηθούν σακίδια για την μεταφορά υλικών σε ΥΜΕΤ και ΥΑΤ, χορηγηθηκαν σακίδια ΚΙΤ σε υπηρεσίες αιχμής ΖΗΤΑ-ΔΙΑΣ-ΟΠΚΕ-ΕΚΑΜ-ΥΑΤ-ΥΜΕΤ-ΤΡΟΧΑΙΑ με ολα τα απαραίτητα υλικά για τυχόν τραυματισμούς συναδέλφων μας εν ωρα υπηρεσίας.

Διοργανωθηκαν ημερίδες που οι συνάδελφοι έδειξαν ενδιαφέρον.

Επισκέφθηκαν τα μελη μας ολες τις υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης όχι μόνο σε προεκλογική περίοδο.

Παρών είμασταν Φυσικά πρωτα ως εργαζόμενοι αστυνομικοί σε ολα τα αστυνομικά μέτρα.

Απο Ειδομενη μέχρι τελικούς κυπέλλων, με την ενίσχυση στα νησιά μεσω των διμοιριών που ανήκουμε.

Δωσα με λύσεις και εκεί στα οποια προβλήματα ανεκυπταν.

Καταφύγαμε στη δικαιοσύνη για τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας στην Ειδομενη,για την έκθεση σε κίνδυνο αστυνομικών της ΔΑΕΘ στο τελικό κυπέλλου στο Βόλο, για την μη χορήγηση στολών στη ΔΙΑΣ,μηνυση κατά παντός υπευθύνου για τους τραυματισμούς των 6 συναδέλφων τγς ΥΜΕΤ στα επεισόδια για τους πλειστηριασμούς.

Εξασφαλίσαμε για τα μελη μας 2 νομικούς συμβούλους εντελώς Δωρεάν για ολα τα ζητήματα που προκύπτουν εν ώρα υπηρεσίας.

Με πρωτοβουλία της Ένωσης σε συνεργασία με τον νομικο της συμβουλο κατατέθηκε αγωγή κατά ΠΑΕ για τον τραυματισμό συναδέλφων σε ποδοσφαιρικό αγώνα.Αποφαση ΣΤΑΘΜΟΣ που δικαίωσε τους συναδέλφους.

Χορηγηθηκαν στολες στους αστυνομικούς μέλη της Ένωσης που υπηρετουν στα περιπολικα της Άμεσης Δράσης.Διοργανωσαμε γιορτές για τα παιδιά,καθιερωσαμε την παροχη Δωρεάν σχολικης τσάντας στα πρωτακια τεκνα συναδέλφων.

Μισθωθηκαν δύο παιδίατροι ενας Δυτικά ενας ανατολικά για την δωρεαν εξυπηρέτηση των μελών συναδέλφων.

Πραγματοποιηθηκαν αγώνες καλαθοσφαίρισης στην μνήμη των συναδέλφων της ΓΑΔΘ οπου τα χρήματα αποδόθηκαν στις οικογένειές των εκλιπόντων συναδέλφων. Δεν με ενδιαφέρει αν θα εκλέγω ή οχι αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν η επόμενη μέρα θα έχει αυτοδύναμη την παράταξη που έκανε ολα τα παραπάνω.

Όταν οι αλλοι φοβουνται να ψελλισουν ακομα και την πρωτιά Εμείς βάζουμε στόχο την αυτοδυναμία.

Η δύναμη στα χέρια σου...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis