Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:30 | 20/09/2015

Με αίθριο καιρό στην Αττική θα διεξαχθούν οι εκλογές, ωστόσο από το απόγευμα στα βόρεια και βορειοδυτικά της χώρας προβλέπονται καταιγίδες που θα επηρεάσουν κυρίως το Ιόνιο, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Μακεδονία.

Αναλυτικά

Αττική
Γενικά αίθριος καιρός με τη θερμοκρασία από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου

Θεσσαλονίκη
Αρχικά αίθριος καιρός, όμως από αργά το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Αρχικά αίθριος καιρός, όμως από αργά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στη Μακεδονία και θα εκδηλωθούν μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τη νύχτα, τα φαινόμενα στη Δυτική Μακεδονία θα ενταθούν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος, όμως το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν στο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη Δυτική Στερεά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά τις απογευματινές ώρες και τη θερμοκρασία από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ στα Δωδεκάνησα προβλέπεται άστατος και κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές μπόρες κυρίως τις απογευματινές ώρες και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.


iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis