Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:30 | 29/09/2017

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Π.Ο.ΑΣ.Υ. για τις εργασίες 27ου Πανελλαδικού Συνεδρίου της, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο, σύμφωνα με το Καταστατικό, θα συγκροτηθεί σε σώμα τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να προβεί στην εκλογή της Εκτελεστικής Γραμματείας, εξελέγησαν:

Από το συνδυασμό Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών –Ε.Κ.Α.(56%) κατ' αλφαβητική σειρά, οι: Ανδρουλάκης Εμμανουήλ, Γερακαράκος Γρηγόρης, Γεωργαντάς Δημήτριος, Γιανναδάκης Μανούσος, Καγκαράκης Παναγιώτης, Κουλιάκης Γεώργιος, Μαυραγάνης Χρήστος, Μπαλάσκας Σταύρος, Νταβούρας Αθανάσιος, Πανταζής Βασίλειος, Παπαδάκης Θεόφιλος, Ρήγας Νικόλαος, Συνδρεβέλης Χρήστος, Φέτκος Σταύρος και Χαντζόπουλος Θεόδωρος.

Από το συνδυασμό Ενωμένοι Αστυνομικοί - ΕΝ.Α. (15%) οι: Δεληγιώργης Γεώργιος, Μουρατίδης Ιωάννης, Παδιώτης Δημήτριος και Τζατζανά Σταυρούλα.

Από το συνδυασμό Μάχιμη Προοδευτική Ομοσπονδιακή Συμμαχία Των Αστυνομικών-Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. (11%) οι: Καλλιακμάνης Γεώργιος, Μάγγας Σωκράτης και Μαυρογιώργος Σωκράτης.

Από το συνδυασμό Ισχυρή Δημοκρατική Ένωση Αστυνομικών - Ι.Δ.Ε.Α. (11%) οι: Αδαμόπουλος Ιωάννης, Κεφάλας Ευάγγελος και Παπατσίμπας Γεώργιος.

Από το συνδυασμό Δημοκρατική Ενωτική Κίνηση Αστυνομικών - Δ.Ε.Κ.Α. (7%) οι: Μαργετάκης Εμμανουήλ και Μπανιάς Δημήτριος.

Για τη Γραμματεία Γυναικών της ΠΟΑΣΥ συμμετείχαν δυο συνδυασμοί, η «Ενότητα» που εξέλεξε τις κυρίες Γιαννακοπούλου Μαρία, Γκιουζέλη Ελένη, Κουρέτα Αναστασία και Σφενδόνη Θεοδώρα, και ο συνδυασμός ΕΝ.Α. που εξέλεξε την κα Μπούκα Βασιλική.

Το Policenet.gr εύχεται καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλους τους αστυνομικούς που εκλέχθηκαν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων σε Λέρο και Κω με 72 αστυνομικούς

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis