Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:05 | 13/04/2019

Κύριε Πρόεδρε της Π.Ο.ΑΣ.Υ.,

     Το προσεχές χρονικό διάστημα θα διεξαχθούν εκλογές, τόσο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όσο και για το ευρωκοινοβούλιο (Μάιος 2019).  Σας μεταφέρουμε τα  ερωτήματα των χιλιάδων μελών μας σχετικά με το ύψος του ποσού της θεσμοθετημένης εκλογικής αποζημίωσης και την ακριβή ημερομηνία καταβολής της στους δικαιούχους συναδέλφους μας, για κάθε μία εκλογική διαδικασία.

    Ως γνωστόν ο ρόλος του θεσμού που υπηρετούμε είναι καθοριστικός και άρρηκτα συνδεδεμένος με τη διασφάλιση της προεκλογικής ομαλότητας και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το μέγεθος της συμβολής του εργαζόμενου αστυνομικού κατά τη διάρκεια αυτής της ύψιστης δημοκρατικής διαδικασίας.

[custom:google-ads]

     Για τον Έλληνα Αστυνομικό η προεκλογική περίοδος  έχει αρχίσει εδώ και πολύ καιρό. Η υπερεργασία, οι χιλιάδες εργατοώρες από την διάθεσή του στα καθημερινά μέτρα τάξης ασφαλείας και τροχαίας, τον έχουν εξουθενώσει και στις  πλείστες  των περιπτώσεων τον οδηγούν στα όρια τόσο της σωματικής, όσο και της ψυχικής αντοχής του.  

    Κατόπιν των προαναφερομένων παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες, ώστε και η Πολιτεία να καταδείξει εμπράκτως την αναγνώριση αυτή στους συναδέλφους μας, ανακοινώνοντας εγκαίρως το ύψος των ποσών των δύο εκλογικών αποζημιώσεων, καθώς και την ημερομηνία καταβολής τους.

    Τους τελευταίους μήνες ακούμε και διαβάζουμε τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών για το ΄΄τέλος των μνημονίων΄΄ και την ΄΄επιστροφή στην κανονικότητα΄΄, αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον λοιπόν αν θα ισχύσουν όλα αυτά και στην καταβολή των εκλογικών αποζημιώσεων ή ο Έλληνας Αστυνομικός θα παραμένει στα Μνημόνια, όπως μέχρι τώρα ισχύει για τις προσλήψεις νέων εργαζομένων στον κλάδο μας.

                                                                      Για το Δ.Σ.

                      - Ο -                                                                                  - Ο -

                  Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας               

         ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                                                           ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis