Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:15 | 02/04/2019

Με θέμα «Θεμελιώδη Δικαιώματα», 15 στελέχη του Λιμενικού Σώματος που υπηρετούν σε λιμενικές αρχές της χώρας και διαχειρίζονται μεταναστευτικές ροές, πραγματοποίησαν σεμινάρια επιμόρφωσης στην Αθήνα, στο πλαίσιο δράσεων που έχει αναλάβει να υλοποιήσει το Λιμενικό, στον τομέα της συνοριακής φύλαξης και οι οποίες συνδέονται με την εφαρμογή του σχετικού κανονισμού για τη σύσταση της Ευρωπαϊκής Ακτοφυλακής.

[custom:google-ads]

Το σύνολο της συγκεκριμένης δράσης συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Eσωτερικής Ασφάλειας 2014-2020 σε ποσοστό 75%. Η εκπαίδευση των στελεχών που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με επιτυχία από την Υπηρεσία Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης (ΥΟΘΕ), με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Προσωπικού του Λιμενικού πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα από 27/03 έως 29/03/2019.

Κατά τη διάρκεια του επιμορφωτικού προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις και δεξιότητες για την αποτελεσματικότερη επιτέλεση των καθηκόντων τους.

Στην εκπαίδευση συμμετείχαν ως εξωτερικοί συνεργάτες εκπρόσωπος του Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Αθήνα και εκπρόσωπος του Συνηγόρου του Πολίτη, οι οποίοι προσέφεραν τις πολύτιμες γνώσεις και την τεχνογνωσία τους στους εκπαιδευόμενους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis