Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:29 | 20/02/2018

Από 19 έως 22 Φεβρουαρίου 2018, αντιπροσωπεία του σχολείου “CAPSTONE General and Flag Officer Course” των ΗΠΑ, αποτελούμενη από 17 σπουδαστές, 2 συνοδούς και επικεφαλής τον πρώην Supreme Allied Commander Europe (SACEUR), General (R) USAF Philip Breedlove, πραγματοποιούν εκπαιδευτική επίσκεψη στην Ελλάδα. 

[custom:google-ads]

Στο “CAPSTONE General and Flag Officer Course” συμμετέχουν νεοπροαχθέντες Ανώτατοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) ΗΠΑ, καθώς και υψηλόβαθμο πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου Άμυνας ΗΠΑ, ενώ διεξάγεται υπό την αιγίδα του National Defence University (Washington DC).

Εκπαιδευτική επίσκεψη Ανωτάτων Αξιωματικών του στρατού των ΗΠΑ στην Ελλάδα









Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου επισκέφθηκαν το ΓΕΕΘΑ και παρακολούθησαν ενημέρωση επί θεμάτων που αφορούν στις εξελίξεις στο ευρύτερο περιβάλλον ασφαλείας, στην εθνική αμυντική πολιτική καθώς και στις διεθνείς υποχρεώσεις και στρατιωτικές συνεργασίες των ελληνικών ΕΔ. 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ απηύθυναν χαιρετισμό στην εν λόγω αντιπροσωπεία. 

Στις 21 και 22 Φεβρουαρίου το σχολείο θα επισκεφθεί στην Κρήτη, το Ναύσταθμο Κρήτης, τις εγκαταστάσεις Αμερικανικής Ευκολίας Σούδας, το Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής, το Πεδίο Βολής Κρήτης και την 115 Πτέρυγα Μάχης και στη Λάρισα, το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων.

zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis