Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:30 | 27/06/2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες (26-06-2019) εκπαιδευτική ημερίδα διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κοζάνη, έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας.

Το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής ημερίδας παρακολούθησαν συνολικά πέντε στελέχη – διαπραγματευτές, οι οποίοι φέρουν το βαθμό του Αστυνόμου Β’ μέχρι και του Αστυνομικού Υποδιευθυντή και υπηρετούν σε Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας, καθώς και του Επιτελείου της Γενικής .

[custom:google-ads]

Τον συντονιστικό ρόλο της ημερίδας είχαν δύο Αξιωματικοί της ειδικής εκπαιδευτικής ομάδας διαπραγματευτών, οι οποίοι υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης ακολουθήθηκε ένα πλήρες πρόγραμμα θεωρητικής, αλλά και πρακτικής εκπαίδευσης, κατά την οποία, μεταξύ άλλων, πραγματοποιήθηκαν προσομοιώσεις κρίσιμων περιστατικών (σενάρια οχυρώσεων, αυτοκτονιών, κ.α.).

Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν η επικαιροποίηση των γνώσεων των διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα αντιμετώπισης περιστατικών ιδιαίτερου χειρισμού, καθώς και η ανάλυση διαχείρισης περιστατικών στο πλαίσιο της αστυνομικής δράσης, με σκοπό την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση ανάλογων υποθέσεων στην καθημερινή αστυνομική πρακτική.

http://www.astynomia.gr/images/stories//2019/photos2019b/27062019dyt001.jpg

http://www.astynomia.gr/images/stories//2019/photos2019b/27062019dyt002.jpg

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis