Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 02/09/2017

Οι στρατιωτικοί της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, συμμετέχουν στην εκστρατεία για τη σωτηρία ενός παιδιού. Ενός οκτάχρονου κοριτσιού.

Η ιστορία της όπως την περιγράφουν οι στρατιωτικοί που αναζητούν βοήθεια απ΄ όλους μας:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η 8χρονη Ευαγγελία Στυλιανή Καστρινάκη, διαγνωσθηκε με επιθηλιακό όγκο Wilms το Φλεβάρη του 2016.

Η μικρή Ευαγγελία αμέσως μπήκε στο χειρουργείο όπου της αφαιρέθηκε ο νεφρός και από τότε ξεκίνησε ο Γολγοθάς της. Παρά τις επεμβάσεις και τις συνεχείς χημειοθεραπείες, ο καρκίνος έκανε μεταστάσεις και οι γιατροί, πριν από λίγο καιρό, είπαν στους γονείς της, ότι στο πλαίσιο της θεραπείας και αντιμετώπισης, δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι άλλο, με αποτέλεσμα οι γονείς της να την πάρουν στο σπίτι τους, αναζητώντας, ταυτόχρονα, μία αχτίδα ελπίδας στο εξωτερικό, στο οποίο γίνονται πειραματικές θεραπείες.

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση στα Χανιά -και όχι μόνο- για τη συγκέντρωση των χρημάτων (380.000 ευρώ περίπου), που απαιτούνται προκειμένου η 8χρονη Ευαγγελία – Στυλιανή από την Αγία Μαρίνα Χανίων, που αντιμετωπίζει με γενναιότητα και ελπίδα την επάρατη νόσο, να νοσηλευτεί σε ειδικό Κέντρο στο Λονδίνο.

Μπορείτε να βοηθήσετε την Ευαγγελία να κάνει το ταξίδι προς την ελπίδα;

           

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, μη μπορώντας να μείνει αμέτοχη στον αγώνα που δίνει η μικρή Ευαγγελία, κατόπιν έκτακτης συνεδρίασης του ΔΣ θα προσφέρει  ένα μικρό ποσό από τις συνδρομές των μελών της. Επίσης παρακαλείστε :

   Όσοι επιθυμείτε να συνδράμετε  οικονομικά στον αριθμό λογαριασμού της  Τράπεζα Πειραιώς (δικαιούχος Γεωργία Λεβάκη, μητέρα της μικρής) – IBAN: GR08 0171 6350 0066 3510 6838 558

Για την ανάδειξη του θέματος σε όσους περισσότερους συνανθρώπους μπορείτε. 

         Για διευκρινήσεις επικοινωνήστε  με το παρακάτω τηλέφωνο:

Καστρινάκης Αλέκος : 6999685448 email: [email protected]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis