Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:12 | 30/12/2020

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. για τη μαφιόζικη εκτέλεση το βράδυ της Δευτέρας στην οδό Θερμοπυλών της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη, όπου δύο δράστες έστησαν ενέδρα θανάτου σε έναν 38χρονο.

Οι δράστες περίμεναν μέχρι ο 38χρονος που ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές με το ψευδόνυμο «Μαύρος» να φτάσει στο σπίτι του και να παρκάρει το αυτοκίνητό του.

Όταν κατέβηκε από αυτό, τον πυροβόλησαν εννέα φορές, ενώ όταν εκείνος προσπάθησε να διαφύγει, τον ακολούθησαν δίνοντάς του τη χαριστική βολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. «βλέπει» συμβόλαιο θανάτου πίσω από την ενέργεια αυτή, καθώς το θύμα ήταν γνωστό στις Αρχές για υποθέσεις εκβιασμών.

Ο 38χρονος, διατηρούσε ένα πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στην περιοχή και ήταν πατέρας ενός παιδιού. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, με τις αρχές να αναζητούν την προέλευσή του, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να προέρχεται από «προστασία μαγαζιών».

Στελέχη της ασφάλειας εκτιμούν πως η δολοφονία του Κ.Α, συνδέεται με την εκτέλεση του Δ.Κ που σημειώθηκε στις 9 Δεκεμβρίου στα Βριλήσσια. Όπως αναφέρουν πηγές από την ΕΛ.ΑΣ, «η δολοφονία του 38χρονου άνδρα, έγινε σε αντίποινα για την δολοφονία στα Βριλήσσια. Ο 38χρονος φαίνεται να ήταν στενός συνεργάτης του 50χρονου Γ.Μ, που είχε πέσει θύμα ένοπλης επίθεσης στις 27 Ιουλίου του 2020, έξω από γνωστό φούρνο στην Βάρης- Κορωπίου.

Ως ηθικό αυτουργό για τη συγκεκριμένη επίθεση, τα στελέχη της ασφάλειας, «έβλεπαν» χωρίς να καταφέρουν να τον συνδέσουν, τον Δ.Κ που εκτελέστηκε στα Βριλήσσια. Οι ίδιες πηγές, διερευνούν το ενδεχόμενο ο 38χρονος Κ.Α που εκτελέστηκε στην Ηλιούπολη, να είχε κάποιου είδους εμπλοκή στην δολοφονία στα Βριλήσσια και για αυτό να τον έβγαλαν από τη μέση.

Στελέχη της ασφάλειας, αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή για να εντοπίσουν το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών, ενώ οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά για να διαπιστώσουν αν το όπλο της δολοφονίας είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη έκνομη ενέργεια.

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis