Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:29 | 11/06/2020

Στη Ζάκυνθο από την Τρίτη βρίσκεται κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και συγκεκριμένα της Υποδιεύθυνσης κατά της Ζωής, συμβάλλοντας στο έργο των τοπικών αστυνομικών αρχών για την εξιχνίαση του εγκλήματος στον Άγιο Σώστη Λιθάκιας, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Οι Αστυνομικοί αναζητούν τα ίχνη των δύο ανδρών, που  έστησαν «καρτέρι» θανάτου στο ζευγάρι το μεσημέρι της Τρίτης, κόβοντας το νήμα της ζωής για την 37χρονη μητέρα 3 παιδιών και τραυματίζοντας σοβαρά τον 53χρονο. 

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στην Πάτρα όπου νοσηλεύτηκε φρουρούμενος στο  Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας, ενώ σύμφωνα με το ermisnews.gr, ο 53χρονος έδωσε μια πρώτη κατάθεση στην Αστυνομία, περιγράφοντας τα δευτερόλεπτα που οι δράστες, επιβαίνοντες σε μια λευκή μηχανή και φορώντας λευκά κράνη, άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του ίδιου και της συζύγου του.

Ήταν  την ώρα  που οδηγούσε την μηχανή του, με την σύζυγό του ως συνοδηγό και κατευθύνονταν προς το σπίτι τους. Ο τραυματισμένος άνδρας μετά την επίθεση που δέχτηκε, κατάφερε να διαφύγει σε κοντινό σπίτι φιλικού του προσώπου, με τη βοήθεια του οποίου φαίνεται να κάλεσε ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν συνολικά 6 κάλυκες από 45άρι όπλο, το οποίο ήταν και το όργανο του θανάσιμου τραυματισμού της γυναίκας, ενώ σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξη των ερευνών είναι υλικό που συγκεντρώθηκε από βιντεοκάμερες στην γύρω περιοχή και από σημεία από όπου φαίνεται να πέρασαν οι δράστες. Το γεγονός όμως ότι φορούσαν κράνη, εμποδίζει την ταυτοποίησή τους, ενώ άφαντα παραμένουν και τα «ίχνη» της μηχανής τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως  η πορεία που ακολούθησαν ήταν από τη Λιθακιά προς το Λαγανά και μετά προς το Καλαμάκι.

Συγκλονισμένη η μητέρα του θύματος: «Ήταν ένας άγγελος»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μίλησε η μητέρα της 37χρονης, η οποία κατέληξε ύστερα από την ενέδρα που έστησαν στο ζευγάρι οι άγνωστοι.

Η μητέρα της γυναίκες δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και είπε χαρακτηριστικά ότι η κόρη της «Ήταν ένας άγγελος, βοηθούσε τον κόσμο συνέχεια. Έξυπνη, καλό παιδί, ψυχούλα. Τρία παιδάκια αγάπη μου, θρήνος. Τα παιδιά ζητούν τη μανούλα τους. Το μάθανε σήμερα». Αξίζει να σημειωθεί ότι η 37χρονη ήταν μητέρα τριών παιδιών ηλικίας 2,5 , 10 και 12 ετών.

Ο αδελφός της 37χρονης, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε πως οι δράστες είχαν στόχο τον γαμπρό του και τελικά την πλήρωσε η αδελφή του, η οποία δεν έφταιγε σε τίποτα.

Όπως είπε, η αδελφή του ήταν πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας της Ζακύνθου και ήταν πολύ αγαπητή στον κόσμο του νησιού.

Εκείνος θα αναλάβει πλέον το βαρύ έργο της ανατροφή των τριών παιδιών της αδελφής του, δύο κοριτσιών κι ενός αγοριού.

«Μου έδειχνε πως φοβόταν ότι θα συμβεί κάτι κακό. Δεν μου είχε πει κάτι ξεκάθαρα, αλλά το έβλεπα στα μάτια της ότι φοβόταν. Ως συνήθως την πληρώνει αυτός που δε φταίει», είπε ο αδελφός της 37χρονης.

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis