Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:20 | 19/05/2018
Εκτός εντατικής και σε θάλαμο της χειρουργικής κλινικής, στο εξειδικευμένο νοσοκομείο του Ισραήλ όπου νοσηλεύεται, βρίσκεται πλέον ο αστυνομικός Γιώργος Γεωργίου. Στο πλάι του η σύζυγος του και συνάδελφοι του της Ισραηλινής αστυνομίας. Το μέλος του IPA, (Διεθνής Αστυνομικός Σύνδεσμός) Israel Eran, ανήρτησε χθες αργά το βράδυ φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ο Γιώργος Γεωργίου δίπλα στη σύζυγο του και ένα μέλος της αστυνομίας του Ισραήλ που τον επισκέφθηκε. Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, οι Ισραηλινοί αστυνομικοί βρίσκονται συνεχώς δίπλα στον Γ. Γεωργίου και προσφέρουν στην οικογένεια του όση βοήθεια μπορούν. Μάλιστα μέλος του IPA κάλεσε τους συγγενείς του Γεωργίου που βρίσκονται στο Ισραήλ, σε δείπνο στο σπίτι του, κάτι που αποτελεί - όπως αναφέρεται σην ανάρτηση - την πεμπτουσία των σκοπών του Διεθνούς Αστυνομικού Συνδέσμου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του Γ. Γεωργίου βελτιώνεται συνεχώς και πλέον έχει διαφύγει το κίνδυνο για τη ζωή του. Τα επόμενα 24ωρα πρόκειται να τον επισκεφτεί και ο αρχηγός αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου,  ο οποίος τηρείται συνεχώς ενήμερος για την πορεία της υγείας του.
 
Ο Γ. Γεωργίου ενημερώθηκε για την σύλληψη του Ηλία Μούζου, ο οποίος παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε εναντίον του και εναντίον άλλου αστυνομικού, που τραυματίστηκε ελαφρά.
 
Μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, ο Γιώργος Γεωργίου θα επιστρέψει στην Κύπρο, για να συνεχιστεί η θεραπεία του.
 
Η κατάσταση του ήταν ιδιαιτέρως κρίσιμη, καθώς οι σφαίρες που δέχθηκε έπληξαν ζωτικά όργανα. Για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε με αεροπλάνο - ασθενοφόρο στο Ισραήλ οπου υποβλήθηκε σε δύκολη χειρουργική επέμβαση, η οποία αποδείχθηκε σωτήρια.
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis