Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:04 | 07/10/2015

Αποτυπώματα και γενετικό υλικό του καταζητούμενου «ληστή με τα μαύρα», του κατόχου του κινητού οπλοστασίου στα Εξάρχεια, ενδεχομένως και άλλων, αλλοδαπών συνεργατών του Γιώργου Πετρακάκου, ευελπιστούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ότι θα προκύψουν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια μετά την εξερεύνηση στο αγρόκτημα του Μώλου Φθιώτιδας και της αποθήκης στον Μαραθώνα.

Τα στελέχη του αντιτρομοκρατικού επιτελείου αναμένουν με ενδιαφέρον τις επιστροφές των εργαστηριακών αποτελεσμάτων που πιθανόν θα αναδείξουν τις «παρουσίες» στους συγκεκριμένους χώρους.

 

 

 

 

Ενδεχόμενες εργαστηριακές ταυτοποιήσεις θα εμπλουτίσουν τον καμβά της συνεργασίας ποινικών και πρωταγωνιστών της εγχώριας τρομοκρατίας, εδραιώνοντας με στοιχεία τις αστυνομικές εκτιμήσεις.

Η πιθανή παρουσία του «χαμένου» 37χρονου αντιεξουσιαστή, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν τον Μάρτιο του 2013, όταν βρέθηκε νοικιασμένο αυτοκίνητο έμφορτο με όπλα, σε γκαράζ στη Νεάπολη Εξαρχείων, θα πιστοποιήσουν την εμπλοκή του σε αυτή την ποινικο-τρομοκρατική σύμπραξη. Αντίστοιχης σημασίας θα είναι η εργαστηριακή πιστοποίηση συμμετοχής και του καταζητούμενου «ληστή με τα μαύρα», συνοδοιπόρου του Γρηγόρη Τσιρώνη, ο οποίος έδρασε την περίοδο 2002-2006 μετέχοντας στην αύξηση του «επαναστατικού ταμείου» της νεοτρομοκρατίας. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., δίνουν σημασία στον χρονικό προσδιορισμό γραφής του σημειωματαρίου των σχεδιαζόμενων απαγωγών γόνων επιχειρηματικών και εφοπλιστικών οικογενειών, όπως και στην ανάδειξη του «συγγραφέα» του, την ώρα που οι εργασιακοί ρυθμοί του αστυνομικού προσωπικού πέφτουν μετά τις εξαντλητικές έρευνες των τελευταίων εβδομάδων.

Οι ίδιοι αξιωματικοί δεν αποκλείουν από τα εργαστηριακά αποτελέσματα να προκύψουν και... εκπλήξεις σχετικά με τα πρόσωπα που απάρτιζαν το ποινικο-τρομοκρατικό σχήμα.

 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis