Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 22/05/2019

Μαγαζί γωνία, τα κάνει όλα, συμφέρει, με ευκολίες πληρωμής και ενίοτε επί πιστώσει νυχτερινών και εκλογικού επιδόματος.

Ο λόγος για τον οργανισμό που υπηρετώ εδώ 20,5 χρόνια, την Αστυνομία μας.

Έρχονται εκλογές και οι συνάδελφοι επιδίδονται σε ένα ράλυ επιδόσεων εγγράφων για εφορευτική επιτροπή κάτω από αντίξοες συνθήκες, με κλήσεις  χωρίς αριθμητικό, απαρχαιωμένοι εκλογικοί κατάλογοι που τα ονόματα δεν αντιστοιχούν πλέον στις διευθύνσεις, έχοντας να αντιμετωπίσουν και τον ίδιο τον κόσμο που αναρωτιέται πάλι ΕΓΩ ? ? ?
Πολιτικές συγκεντρώσεις, συναθροίσεις , ομιλίες με αμέτρητες στατικές δυνάμεις να απασχολούνται για τα ανωτέρω,και όλα αυτά για ένα εκλογικό επίδομα  που δεν ανταποκρίνεται ούτε στο ελάχιστο για το έργο που συντελεί η αστυνομία προκειμένου να υπάρξει  ευρυθμία στη διεξαγωγή των εκλογών.

Στην υπηρεσία ωστόσο στην οποία υπάγομαι,τους τελευταίους μήνες έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να υπάρχουν περισσότερες διμοιρίες σε Φ.Π παρά στην φυσική μας έδρα για εκτέλεση υπηρεσίας.

Για το λόγο αυτό ακούσαμε και πάλι ένα από τα πολλά "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" της Ηγεσίας και 150 άτομα των διμοιριών βρείτε στολές και να πάτε να φυλάξετε εκλογικά κέντρα...
Δυστυχώς η Φυσική ηγεσία δεν αναλογίζεται εις το ελάχιστο ότι το προσωπικό δίνει και την τελευταία ικμάδα φιλότιμου και εργασιακής αντοχής του και έχουν περάσει τρία χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας μας στη νησιωτική χώρα

Μία ζωή στα δύσκολα παιδιά υπομονή βάλτε πλάτη και θα σας ανταμείψουμε και μόλις ηρεμήσει η κατάσταση όλα ξεχνιούνται και μας βάζουν να βουλώνουμε κάθε τρύπα.

Υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.

Σας ευχαριστούμε και να είστε σίγουροι ότι θα σας το ανταποδώσουμε

ΥΓ... Δείτε με μεγαλύτερη σπουδή τις μετακινήσεις των διμοιριών.Αντιληφθείτε την ανθρώπινη κόπωση και συλλογιστείτε και τον οικογενειακό προγραμματισμό που συνεχώς μεταβάλλεται για εμάς.

Όσο για τους συναδέλφους της διαχείρισης της ΔΑΕΘ με τόσες μετακινήσεις κάλιστα μετά τη συνταξιοδότηση σας θα μπορούσατε να αναζητήσετε την τύχη σας σε ταξιδιωτικό πρακτορείο με τέτοιο βιογραφικό....

ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ
ΤΑΚΤΙΚΌ ΜΈΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΈΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis