Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:28 | 26/03/2019

Ελεύθερη υπό όρους αφέθηκε η 32χρονη που κατηγορείται πως έσπρωξε τον φίλο της από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στη Βούλα, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί. 

Μετά την απολογία της στον εισαγγελέα, τής επιβλήθηκαν οι όροι της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της Βούλας και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

[custom:google-ads]

Να σημειωθεί ότι η 32χρονη κατηγορείται ότι το περασμένο Σάββατο, μετά από έναν μεγάλο καβγά έσπρωξε τον 39χρονη φίλο της από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στον 3ο όροφο πολυκατοικίας. 

Από την πλευρά της, η 32χρονη εκρηκτική ελληνολιβανέζα, υποστηρίζει ότι δεν έκανε κάτι τέτοιο και ότι ο σύντροφός της έπεσε μόνος του από το μπαλκόνι. 

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι ο σύντροφός της είχε χάσει τον έλεγχό του καθώς είχε καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά, τσακώνονταν και απειλούνταν και ενώ καλούσε την αστυνομία για βοήθεια, την ώρα που εκείνος βγήκε στο μπαλκόνι βρήκε την ευκαιρία και του έκλεισε την μπαλκονόπορτα, εγκλωβίζοντάς τον εκεί. Η 32χρονη υποστηρίζει ότι πιθανότατα ο σύντροφός της ένιωσε το αδιέξοδο που δημιουργούνταν καθώς θα ερχόναν η ΕΛ.ΑΣ. και στην προσπάθεια του να γλιτώσει έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό. 

Πηγή:   iefimerida.gr
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis