Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:58 | 26/07/2017

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων με εντολή του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, και μετά από συνεννόηση με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, τα μέλη του Ρουβίκωνα που παραβίασαν νωρίτερα σήμερα τα μέτρα ασφαλείας στον προαύλιο χώρο της Βουλής, θα αφεθούν ελεύθερα αφού προηγουμένως δώσουν τα στοιχεία τους.

Θυμίζουμε ότι τα συγκεκριμένα άτομα αιφνιδίασαν του αστυνομικούς που βρίσκονται στην πλευρά της Βασιλίσσης Σοφίας, πέρασαν κάτω από την μπάρα και τρέχοντας έφτασαν μέχρι την είσοδο των υπουργών - βουλευτών φωνάζοντας συνθήματα και ρίχνοντας τρικάκια για την απελευθέρωση της Ηριάνας.

Είναι η δεύτερη έφοδος του Ρουβίκωνα στη Βουλή η πρώτη είχε γίνει επί προεδρίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου το 2015 η οποία και είχε σπεύσει να υποβαθμίσει το γεγονός.  

Τότε είχαν εισβάλει στο κοινοβούλιο με αφορμή συζήτησης του υπουργείου Δικαιοσύνης ζητούσαν την απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού, την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ (ασφαλείας) και την κατάργηση του τρομονόμου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis