Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:15 | 20/08/2015

Στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν οδηγήθηκαν χθες οι δύο υπάλληλοι καταστήματος διασκέδασης στην παραλιακή του Ρίου, οι οποίοι συνελήφθησαν για απλή συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονία και σκοπούμενη σωματική βλάβη, μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής. Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Την ίδια ώρα ο συνήγορος του 26χρονου που κατηγορείται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ που υπηρετεί στην Αθήνα, υποστηρίζει ότι ο πελάτης του προκλήθηκε και γι΄αυτό αντέδρασε με βίαιο τρόπο.

Ο Βασίλης Μπαλής υποστηρίζει ότι θα προσκομίσει και βίντεο στην ανάκρισης ως εργαλείο της υπεράσπισης και όπως αφήνει να εννοηθεί, ο πελάτης του αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα στις δικαστικές αρχές.

Ο κ. Μπαλής σε δηλώσεις του στην Πελοπόννησο  αναφέρει ότι ο πελάτης του δεν γνώριζε το θύμα και πως η συμπλοκή δεν ξεκίνησε χωρίς λόγο. Υποστηρίζει ότι ο 26χρονος δεν έιχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και πως προέχει η αποκατάσταση της υγείας του θύματος - αστυνομικού.

 

thebest.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis