Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:45 | 07/09/2018

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, μετά την απολογία τους σε ανακριτή, οι τρεις άνδρες που κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν στον 38χρονο δράστη της ανθρωποκτονίας στην Κρύα Βρύση Πέλλας, με θύμα μία 69χρονη.

Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι ο 48χρονος γιος της δολοφονηθείσας, όπως επίσης δύο φίλοι του. Κατηγορούνται ότι μετά το έγκλημα επιτέθηκαν στον 38χρονο και ενώ εκείνος είχε αποπειραθεί να αυτοπυροβοληθεί, με την ίδια καραμπίνα που διέπραξε νωρίτερα την ανθρωποκτονία σε βάρος της ηλικιωμένης.

[custom:google-ads]

Απολογούμενοι ενώπιον του ανακριτή Γιαννιτσών, οι ίδιοι φαίνεται να έκαναν λόγο για πράξη αγανάκτησης, εξαιτίας όσων είχαν προηγηθεί. Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν να τους αφήσουν ελεύθερους υπό τους εξής όρους: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αυτοπρόσωπη εμφάνιση κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση προσέγγισης του 38χρονου, όπως επίσης της οικίας του.

Την ίδια ώρα, ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, φέροντας σοβαρές κρανιοπροσωπικές και ορθοπεδικές κακώσεις. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα κίνητρά του ήταν προσωπικά και ειδικότερα πιθανολογείται ότι ο ίδιος ωθήθηκε στην πράξη αυτή διότι τον απέρριψε ερωτικά η εγγονή της 69χρονης. Υπό τις συνθήκες αυτές, το βράδυ της περασμένης Τρίτης έφτασε οπλισμένος έξω από το οικογενειακό σπίτι της νεαρής κοπέλας, όπου άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, με τραγική συνέπεια να πέσει νεκρή από τα πυρά του η άτυχη γυναίκα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis