Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:31 | 10/12/2018

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 21χρονος νεαρός ο οποίος συνελήφθη για τα επεισόδια της 6ης Δεκεμβρίου, στην 10η επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου, μετά την απολογία του στην 2η ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

[custom:google-ads]

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατασκευή, κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών καθώς επίσης και για εμπρησμό, σε βαθμό κακουργήματος.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που πραγματοποιήθηκαν επί της οδού Εγνατία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,  όταν άγνωστοι κουκουλοφόροι εκσφενδόνισαν δεκάδες βόμβες μολότοφ και πυρπόλησαν τα γραφεία στο εργοτάξιο του Μετρό, μπροστά από τη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ.

Ο νεαρός, ο οποίος είναι σπουδαστής, αρνήθηκε ότι πέταξε μολότοφ και ότι έβαλε φωτιά παρά μόνο παραδέχτηκε ότι παρασύρθηκε και πέταξε πέτρες εναντίον των ΜΑΤ ενώ ανέφερε ότι δεν σχετίζεται με τον αντιεξουσιαστικό χώρο, κατά την απολογία του. Όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί δεν φορούσε μάσκα, ούτε γάντια, όπως ανέφερε ο συνήγορός του.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας αφέθηκε ελεύθερος ενώ του επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα.

Πηγή:  ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis