Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:04 | 18/01/2017

«Ποτέ δεν είναι αργά». Με αυτά τα λόγια σε συνέντευξη Τύπου η Ελληνοαμερικανίδα  Σάμερ Ζερβός, πρώην παίχτρια του Apprentice που ζει στο Λος Άντζελες, κατέθεσε μήνυση εναντίον του  Ντόναλντ Τραμπ, λίγα 24ωρα πριν o τελευταίος αναλάβει τα ηνία του Λευκού Οίκου. Η Ζερβός τον κατηγορεί πως της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Η ίδια είχε γνωρίσει τον Τραμπ όταν μετείχε ως διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι σόου του μεγιστάνα το 2006. Έναν χρόνο μετά, η Ζερβός ζήτησε ραντεβού μαζί του, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους και τότε ο Τραμπ την είχε δεχθεί στο γραφείο του. Με υποδέχθηκε με ένα φιλί στο στόμα, αιφνιδιάζοντάς με και το ίδιο έκανε και όταν έφευγα από το χώρο, είχε δηλώσει τον περασμένο Οκτώβριο όταν δημοσιοποίησε για πρώτη φορά την ιστορία της. Η Ζερβός, που είναι ιδιοκτήτρια εστιατορίου, εξήγησε πως είχε συζητήσει τότε το γεγονός με φίλους και την οικογένειά της, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως αυτός είναι ο εκκεντρικός τρόπος του ζάμπλουτου επιχειρηματία να... χαιρετάει τον κόσμο! 

Η ιστορία όμως έχει και συνέχεια. Οταν ο Τραμπ ταξίδεψε λίγους μήνες αργότερα στην Καλιφόρνια, όπου ζει η  Ελληνοαμερικανίδα την κάλεσε  να δειπνήσουν στο ξενοδοχείο όπου έμενε.. Η Ζερβός δήλωσε πως οδηγήθηκε στο μπάνγκαλόου του Τραμπ, όπου ξανά έγινε δεκτή με ένα φιλί, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, όπως λέει, ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ της ρίχτηκε, προσκαλώντας την μάλιστα να ξαπλώσει μαζί του στο κρεβάτι για να δουν τηλεόραση. 

 

 

 

 



Η γυναίκα υποστηρίζει πως τον έσπρωξε πίσω, προκαλώντας τον θυμό του, ενώ του ξεκαθάρισε πως δεν ενδιαφερόταν για σεξουαλικές σχέσεις μαζί του. Το δείπνο τους προχώρησε κανονικά, με τον Τραμπ κάποια στιγμή να της δηλώνει πως «δεν ήξερε την αγάπη και μάλλον δεν είχε ερωτευτεί ποτέ της»...

 

Η μήνυση τελικά υπεβλήθη χθες, ενώ η ίδια έχει υποβληθεί σε τεστ αλήθειας, το οποίο έχει περάσει επιτυχώς. Στο κείμενο της μήνυσης αναφέρεται πως ο Τραμπ την φίλησε στο στόμα, «άγγιξε το στήθος της» και «πίεσε τα γεννητικά του όργανα πάνω της» κατά την διάρκεια των συναντήσεών τους το 2007, ενώ ήταν ήδη παντρεμένος με την Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ. Η γυναίκα ισχυρίζεται ακόμα πως επιχείρησε να τον απομακρύνει ήρεμα, αλλά «αυτός δεν νοιαζόταν, συνέχισε να την αγγίζει».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis