Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:40 | 29/11/2014

Με κύριο στόχο την διερεύνηση συνεργασιών μεταξύ Ελλάδας-Κορέας και την προσέλκυση επενδύσεων στον κλάδο υψηλής τεχνολογίας το Korea Trade-Investment Promotion Agency στην Αθήνα (ΚΟΤRΑ) πραγματοποίησε, με την υποστήριξη του Corallia, την πρώτη ημερίδα Ελληνοκορεατικής Συνεργασίας στις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών (ΤΠΕ) «Greek-Korean ICT Cooperation Day».

Χαιρετισμό απεύθυνε ο εμπορικός ακόλουθος της πρεσβείας της Δημοκρατίας της Κορέας Κιουόν Παρκ και ο διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης και τεχνολογίας του Corallia Δρ. Νίκος Βογιατζής παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και του επιχειρηματικού κόσμου από την Ελλάδα και την Κορέα (όπως SK C&C, Samsung, LG CNS κ.λπ.). Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν πρακτικές της Κορέας στα πεδία της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, των έξυπνων μέσων μαζικής μεταφοράς, των προηγμένων συστημάτων ασφαλείας, e-learning κ.ά. και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη διενέργεια προκαθορισμένων B2B συναντήσεων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της επιχειρηματικής αποστολής στην Κορέα, όπου συμμετείχε και το Corallia με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια το 2013.

To KOTRA Athens αποτελεί το εμπορικό τμήμα της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Κορέας και από το 1973 έχει σκοπό την ενίσχυση των συνεργασιών μεταξύ των κορεατικών και Ελληνικών εταιριών και φορέων και την προώθηση των μεταξύ τους εμπορικών σχέσεων.

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis