Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:59 | 21/08/2015

Ο ειδικός φρουρός Στάθης Λαζαρίδης τα τελευταία οχτώ χρόνια βρίσκεται σε κώμα, σε δωμάτιο του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου. Μια ελπίδα αισιοδοξίας ωστόσο, διαφαίνεται να υπάρχει στην πορεία  της υγείας του.

Ο Ειδικος Φρουρος Στάθης Λαζαρίδης από την Κοζάνη, τραυματίσθηκε βαρύτατα κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης των ΤΑΕ, στην οποία συμμετείχε στα Ζωνιανά της Κρήτης το Νοέμβριο του 2007, όταν δέχθηκε στο κεφάλι, δολοφονικά πυρά kalashnikov. Μέχρι σημερα, έχει υποβληθεί σε δεκάδες πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις και τέσσερις φορές η ζωή του «ακροβατούσε» με το θάνατο.

wpid-20150820_194235png.jpg


Με μια φωτογραφία την οποία ανήρτησε (20/08) στον προσωπικό της λογαριασμό η Σόνια Λαζαρίδου, 32, αδελφή του Ειδικού Φρουρού, να κρατάει το χέρι του, περιγράφει με τις λέξεις #αγάπη #η ζωή μου #αδελφός #ελπίδα και αφήνει να διαφανεί μια προσδοκία αισιοδοξίας για την πορεία της υγείας του 36άχρονου Στάθη Λαζαρίδη.

Ο Στάθης Λαζαρίδης, φέτος έκλεισε τα 36χρόνια του. Ενα χρόνο πριν την αποτυχημένη Αστυνομική επιχείρηση (2006) στα Ζωνιανά που τον καθήλωσε σε μη αναστρέψιμη κατάσταση στο κρεβάτι του 401Στρατιωτικού Νοσοκομείου, είχε παντρευτεί τη Μαρία του, η οποία -τότε- ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Η σύζυγός του σήμερα, ζει στα Χανιά με την 8ετών κόρη τους, η οποία δε γνώρισε ποτέ τον πατέρα της..

Παρά τις όποιες προσπάθειες του πατέρα του Γιάννη και της μητέρας του Ευθυμίας, να μεταφέρουν το γιο τους στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, από όπου το σπίτι τους που βρίσκεται στην Κοζάνη απέχει μία ώρα, δεν τα έχουν καταφέρει..

 

 

https://nantiareport.wordpress.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis