Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:20 | 29/04/2015

Αναδημοσίευση από http://www.dimokratiki.gr

Νομική φόρμουλα για την… χαλιναγώγηση του Γιάνη Βαρουφάκη, αναζητούν στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. μετά το επεισόδιο στα Εξάρχεια καθώς ο Υπουργός Οικονομικών…αγνοεί τις συστάσεις των αστυνομικών φρουρών του.

Ακόμη και μετά το περιστατικό ο υπουργός όπως έγραψε στο Facebook δεν σκοπεύει λέει να δεχθεί αστυνομική συνοδεία γιατί αν είχε συνοδεία θα είχαν καεί τα Εξάρχεια

Το αρχηγείο της ΕΛ. ΑΣ. επιχειρούν να βρουν τρόπο προκειμένου πρόσωπα που καταλαμβάνουν σοβαρές υπουργικές θέσεις, ανεξάρτητα αν αρνούνται, να… υποχρεώνονται σε αστυνομική φρούρηση, για λόγους δημοσίου συμφέροντος και όχι αποκλειστικά για την ασφάλεια του ατόμου.

Αρκετά από τα μέλη της νέας κυβέρνησης είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους στην ένοπλη αστυνομική συνοδεία αλλά τα περισσότερα από αυτά ακόμη και ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης, αναθεώρησαν την άποψή τους. Πείστηκαν πως η ασφάλεια δεν αφορά το πρόσωπό τους αλλά τον θεσμό, τη θέση που δέχθηκαν να υπηρετήσουν.

Η όποια επίθεση εναντίον τους, δεν έχει συνέπεια μόνο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους αλλά για όλη τη χώρα.

Αντίθετα, ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν έχει μεταπειστεί και εμμένει να κινείται ανεξέλεγκτα χωρίς να ενημερώνει τους αστυνομικούς-συνοδούς του.

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis