Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:00 | 09/03/2020

Ξεσπάθωσε κατά των fake news που διακινούνται τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Εβρίτισσα δημοσιογράφος και εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ για τα περιφερειακά μέσα Έλενα Σώκου.

Αναλυτικά η τοποθέτησή της:

«Όλες αυτές τις ημέρες που είμαι στα σύνορα και βλέπω τις προσπάθειες των Ενόπλων Δυνάμεων, των Αστυνομικών, των Πυροσβεστών, των Λιμενικών αλλά και των πολιτών, των συλλόγων, των γυναικών, των αγροτών με περηφάνια και δίχως καμία κούραση απαντώ σε οποιοδήποτε νέο σενάριο σκαρφίζεται η τουρκική προπαγάνδα.

Κουράστηκα όμως να απαντώ σε ψευδείς ειδήσεις που αναπαράγουν με μεγάλη ευκολία και χωρίς καμία αίσθηση της πραγματικότητας, συγκεκριμένοι κομματικοί κύκλοι! Δεν αντέχω και ως Εβρίτισσα να προσβάλει για μικροκομματικούς λόγους και ανεπίκαιρα ευκαιριακά οφέλη κάθε στέλεχος ή μέσο που υποστηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ, τον τόπο μου και τους ανθρώπους του! Όχι κύριοι! Δεν σκοτώσαμε κανέναν στον Έβρο! Δεν συμπεριφερθήκαμε απάνθρωπα σε κανέναν ταλαίπωρο άνθρωπο! Δε φυλάμε καμία βίλα με καμία πισίνα! Δεν πυροβολήσαμε κανέναν αστυνομικό! Δεν ρίξαμε κανένα φυτοφάρμακο με αγροτικό όχημα! Φωτιές σβήναμε!!!! Εκεί που άλλοι τις άναβαν! Με νερό! Κανονικό, απλό νερο! Ξέρουμε τις συνθήκες και ξέρουμε το ρόλο μας! Τα σύνορα μας προστατεύονται με κανόνες δίκαιου! Όχι από εμάς! Στρατός και αστυνομία φυλούν τα σύνορα! Και οι πολίτες, συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης! Βοηθούμε! Με κάθε μέσο! Με όλη μας την ψυχή! Και με την απαραίτητη ανθρωπιά! Που μαντέψτε!!! Δεν είναι χαρακτηριστικό αριστερό μόνο! Με ανθρωπιά και λεβεντιά προστατεύουμε τα σύνορα μας για να μπορείτε και εσείς σε μια ελεύθερη και προστατευμένη χώρα να λέτε ότι θέλετε! Όχι όμως εις βάρος ενός ολοκλήρου τόπου».

Πηγή: xronos.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis