Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:44 | 24/04/2020

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας, μετά από ενέργειές της εξασφάλισε υγειονομικό υλικό για όλους τους συναδέλφους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας. Τα ανωτέρω υλικά χορηγήθηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και το Δήμο Καρπενησίου, στηρίζοντας εμπράκτως τους Αστυνομικούς της Δ.Α. Ευρυτανίας οι οποίοι βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους για την τήρηση των μέτρων που έχει ανακοινώσει η πολιτεία.  

    Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κ. ΤΑΣΙΟ Αριστείδη και τον Δήμαρχο Καρπενησίου κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗ Νικόλαο, οι οποίοι αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο των Αστυνομικών, καθώς και τις ανάγκες τους, στέκονται για ακόμη μια φορά αρωγοί στην τεράστια προσπάθειά τους.

   Τα ανωτέρω χορηγηθέντα υλικά θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα, τα οποία μέσω της Διαχείρισης, εξασφάλισε εγκαίρως και σε επάρκεια η Διεύθυνση Αστυνομίας Ευρυτανίας.

   Επίσης να ευχαριστήσουμε και να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους μας και ιδιαίτερα τους υπηρετούντες στη Δ.Α. Ευρυτανίας, οι οποίοι με την Διμοιρία Υποστήριξης στον Έβρο, με κομμένες άδειες, εργαζόμενοι συνεχώς μέρα-νύχτα, σε δύσκολες συνθήκες, καθοδηγούμενοι από τον Αστυνομικό Διευθυντή Ευρυτανίας κ. ΜΟΥΤΣΩΚΟ Χρήστο, έχουν καταφέρει να είμαστε στους τρεις Νομούς πανελληνίως με μηδενικά κρούσματα.

    Τέλος απευθυνόμενοι στον Πρωθυπουργό της Χώρας, όπως και ο ίδιος έχει διαπιστώσει, οι Αστυνομικοί για ακόμη μία φορά ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω στα καθήκοντά τους και απέδειξαν ότι μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε αποστολή τους ανατεθεί από την Πολιτεία. Του υπενθυμίζουμε την δήλωση - δέσμευσή του προς τους ένστολους και περιμένουμε την από μέρους του τήρησή της. 

     Για εμάς οι Αστυνομικοί, μαζί με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους εργαζόμενους στην Πολιτική Προστασία είναι οι ‘ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΡΩΕΣ’ αυτής της πανδημικής κρίσης και όχι οι ‘ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ’ σύμφωνα με κάποιους.

 

<< ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ – ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ >>.

 

 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

       Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γ. Γραμματέας

 

        Κοσμάς ΤΣΙΑΜΑΚΗΣ                                                          Χρήστος ΚΑΤΗΣ        

                                                                                  6977352559                                                                    6948878144                                                                                                                           

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis