Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:29 | 14/07/2020

Η 20χρονη Keeley Bunker έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο από τα χέρια ενός φίλου που εμπιστευόταν. Τη νεαρή κοπέλα βρήκε στο δάσος καλυμμένη με κλαδιά ο θείος της, μετά από τις πολύωρες και απεγνωσμένες προσπάθειες της οικογένειάς της να επικοινωνήσει μαζί της.

Ο 20χρονος Wesley Streete, φίλος της κοπέλας, όσα ψέματα και αν είπε δεν έπεισε κανέναν. Εξάλλου τα λεγόμενα του διέψευσαν οι κάμερες ασφαλείας αλλά και το τεστ DNA.

Η Keeley είχε πάει με την κολλητή της στη συναυλία του ράπερ Aitch στο Μπέρμινγχαμ. Μετά πήγαν για κλάμπινγκ μαζί και με τον 20χρονο φίλο τους, με τον Wesley να μεθάει. Η φίλη της Keeley τής πρότεινε να την φιλοξενήσει, όμως εκείνη ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι της και ζήτησε από τον Wesley να συνοδεύσει.

Από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη της χάθηκαν. Η άτυχη κοπέλα δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι της, δεν σήκωνε το κινητό της, ούτε εμφανίστηκε στη συνέντευξη για δουλειά που είχε την επόμενη μέρα το πρωί. Ο Wesley είπε ότι την άφησε σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, υπέδειξε μάλιστα και τη διαδρομή που ακολούθησαν. Ήταν όλα ψέμα και είχαν καταγραφεί από τις κάμερες κυκλοφορίας στην περιοχή.

Η Αστυνομία άρχισε να αναζητά την 20χρονη, αλλά τελικά τη βρήκε νεκρή και βιασμένη στο δάσος ο θείος της. Ο φίλος που τόσο εμπιστευόταν την είχε βιάσει, την είχε χτυπήσει και δολοφονήσει. Ο 20χρονος κατηγορείται και για άλλους βιασμούς στο παρελθόν καθώς και για σεξουαλικη κακοποίηση ενός παιδιού.

(φωτογραφία από το Facebook της Keeley Bunker)

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis