Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:49 | 16/06/2015

Τυφλή γυναίκα από την Κένυα χρησιμοποίησαν κυκλώματα διακίνησης ηρωίνης για την μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στην Αττική. Της έδωσαν βαλίτσα με ειδική κρύπτη, στην οποία τοποθέτησαν 1.730 γραμμάρια ηρωίνης, και τελικό προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Το ταξίδι της 38χρονης ξεκίνησε αεροπορικώς από το Ναϊρόμπι της Κένυας, και μέσω Άμστερνταμ Ολλανδίας έφθασε στον αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης «Ν. Καζαντζάκης». Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, συνέλαβαν την 38χρονη στην Κρήτη, όταν στα τοιχώματα της αποσκευής της εντόπισαν την ποσότητα των ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν 100 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα που είχε στην κατοχή της. Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι η 38χρονη θα μετέφερε την ηρωίνη ακτοπλοϊκώς στον Πειραιά για την περαιτέρω διακίνησή της στην Αθήνα. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η 38χρονη, που είναι τυφλή, χρησιμοποιήθηκε από το αφρικανικό κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, ως μεταφορέας, καθώς δύσκολα κινούσε τις υποψίες, εξαιτίας του προβλήματός της και της κίνησής της με μπαστούνι τυφλών.

Η 38χρονη με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της οδηγήθηκε χθες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.\

http://www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis