Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 02/01/2017

Άλλοι έκαναν ρεβεγιόν και άλλοι... άναβαν φωτιές στο Βόλο! Μόλις λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του έτους, εμπρηστές χτύπησαν τις εγκαταστάσεις μιας μεταφορικής εταιρείας και προκάλεσαν εκρήξεις σε γκαζάκια που είχαν τοποθετήσει σε δύο διαφορετικά σημεία στάθμευσης των φορτηγών.

Την πρώτη έκρηξη ανάμεσα σε δύο σταθμευμένους τράκτορες ακολούθησε και δεύτερη σε άλλον τράκτορα, που βρισκόταν σε απόσταση περίπου 20 μέτρων μέσα στον φυλασσόμενο χώρο της επιχείρησης στην παλιά εθνική οδό Βόλου-Λάρισας. Τα τρία οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες και καταστράφηκαν μαζί με διάφορα ανταλλακτικά και εξαρτήματα, παρά την επέμβαση της Πυροσβεστικής με τέσσερα οχήματα και δέκα άνδρες.

Στον τόπο της πυρκαγιάς έφτασαν και άνδρες της Ασφάλειας που συνέλεξαν τα υπολείμματα από τα γκαζάκια και τα έστειλαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να ανιχνευθούν τυχόν ίχνη των εμπρηστών. Οι υπεύθυνοι της μεταφορικής εταιρείας έδωσαν κατάθεση στην οποία ανέφεραν με ποιους είχαν διαφορές και υπολογίζουν το ύψος της ζημιάς σε 200.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis