Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:31 | 14/09/2016

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, σε χθεσινή της ανακοίνωση αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε..

Δεν χρειάζεται να επισημάνουμε πως πρόκειται για μία από τις πιο ετοιμοπόλεμες Υπηρεσιες της ΕΛ.ΑΣ., η οποία καλέιται αρκετα συχνα να βγάλει τα "κάστανα απο τη φωτιά"

Δείτε τι αναφερει η ανακοίνωση:

 Κύριε Διευθυντά,

      Η Ένωσή μας, μετά από συνάντηση που πραγματοποίησε την 07-09-2016 με τους υπηρετούντες στις Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας συναδέλφους μας, θα ήθελε να σας μεταφέρει τον προβληματισμό και την δυσαρέσκεια τους, για την μη επίλυση μέχρι σήμερα των κάτωθι ζητημάτων:

  • Της συνεχής και χωρίς να συντρέχουν οι προϋποθέσεις του Π.Δ. 173/2013 αλλαγής της εβδομαδιαίας Υπηρεσίας, ως επί το πλείστον τις απογευματινές ώρες της προηγούμενης της αλλαγής ημέρας, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ψυχική τους υγεία (αύξηση στρες) και τον οικογενειακό τους προγραμματισμό.
  • Της έλλειψης τουλάχιστον ακόμα τριών (3) αξιόμαχων οχημάτων τύπου τζιπ, καθόσον καλούνται σχεδόν καθημερινά, να αντιμετωπίσουν το εξελισσόμενο έγκλημα με μόλις δύο (2) οχήματα (ένα τύπου τζιπ και μία κλούβα) και για τις δύο ομάδες (συνολικά είκοσι αστυνομικοί), με αποτέλεσμα την δυσχερή εκτέλεση των καθηκόντων τους.
  • Της μη πραγματοποίησης εκπαιδευτικών βολών για το έτος 2016, με ότι αυτό συνεπάγεται για την σωματική τους ακεραιότητα, κατά την αντιμετώπιση σχετικού περιστατικού ως ομάδες πρώτης γραμμής, που καθημερινά έρχονται αντιμέτωπες με εγκληματικά στοιχεία. 

      Σας καλούμε λοιπόν, στο μέρος που άπτεται της αρμοδιότητάς σας, να μεριμνήσετε για την άμεση επίλυση των ως άνω ζητημάτων, τα οποία τυγχάνουν μείζονος σημασίας για την ομαλή λειτουργία των ως άνω Ομάδων.

    Τέλος υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους μας ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια διασφάλισης των δικαιωμάτων τους και εξεύρεσης λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΑΥΡΑΚΗΣ Ανάργυρος

ΔΟΥΜΑΝΑΣ Απόστολος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis