Εμφανίστηκε στο εφετείο, μετά τον σάλο, ο Πάνος Καμμένος

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ
Εμφανίστηκε στο εφετείο, μετά τον σάλο, ο Πάνος ΚαμμένοςΜετά τον σάλο που προκλήθηκε, εμφανίστηκε πριν από λίγο στο εφετείο για να καταθέσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι επιχειρείται συγκάλυψη της υπόθεσης και όπως είπε, τον ενημέρωσε η σύζυγος και δικηγόρος του Παύλου Χαϊκάλη, κ. Ελένη Τζούλη, η οποία ήδη βρισκόταν στο εφετείο, πως ο προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών διεμήνυσε πως αν δεν εμφανιστεί σήμερα να καταθέσει θα κλείσει την έρευνα. 

Πιο αναλυτικά, ο κ. Καμμένος δήλωσε:

"Έρχομαι εσπευσμένα στην εισαγγελία γιατί χθες βράδυ επικοινώνησε μαζί μου ο Ταξίαρχος Παν. Στάθης αναφέροντας μου την επιθυμία του εισαγγελέα να καταθέσω.

Του εξήγησα το κόλλημα ότι θα πρέπει να παραλάβω γιο μου από την Αμερική και να καταθέσω τη Δευτέρα και το δέχτηκε.

Σήμερα πρωί από τους δημοσιογράφους διέρρευσε η δυσαρέσκεια της εισαγγελίας και με ειδοποίησε η συνήγορος Ελένη Τζούλη ότι θα πρέπει να καταθέσω τώρα αλλιώς ο Ντογιάκος ωρύεται ότι θα κλείσει την υπόθεση.

Είμαι εδώ για να καταθέσω.

Όσο για τη χθεσινή διαρροή ότι συμφώνα με την ΕΛΑΣ το υλικό είναι μονταρισμένο, ο υπουργός Κικίλιας και ο Π. Στάθης με διαβεβαιώνουν ότι το υλικό δεν έχει φτάσει σε αυτούς και βρίσκεται στο συρτάρι του Ντογιάκου.

Γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης, αν αληθεύει ότι το υλικό δεν έχει πάει στην αστυνομία, το υλικό ολόκληρο, το πρωτότυπο που είναι στον Ντογιάκο, που το κλείδωσε στο χρηματοκιβώτιο και η ασφάλεια δεν έχει κανένα υλικό.

Λέει ψέματα ο Παναγιωτόπουλος όταν λέει ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου για να καταθέσω. Άλλα λέει σε εμένα και άλλα σε εσάς."

Σε ερώτηση για τη χθεσινή κατάθεση Αποστολόπουλου είπε: "Ο Αποστολόπουλος δεν πρόλαβε να στείλει το υλικό 15 ήμερες τώρα; Αφήστε τα αυτά".

Πάντως, με ανάρτησή του στο twitter, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αδ. Γεωργιάδης, σχολίασε: "Μετά το απίθανο κράξιμο απ΄ όλη την Ελλάδα, φαίνεται ότι έκανε την Τιμή στην Δικαιοσύνη, να αφήσει τις οικογενειακές του υποχρεώσεις..."

 

Του Παναγιώτη Στάθη 

http://www.capital.gr