Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 26/05/2020

Δείτε το έγγραφο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. προς τον  Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ

Αξιότιμοι Κύριοι,

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, με το επισυναπτόμενο έγγραφό της αναφέρεται στη σημασία της απρόσκοπτης λειτουργίας της Ελληνικής Αστυνομίας στον τουριστικό νομό του Ηρακλείου Κρήτης κατά την τρέχουσα βεβαρυμμένη, λόγω της πανδημίας του Covid-19, περίοδο.

Ειδικότερα, υπενθυμίζει το χρέος της πολιτείας να ενισχύσει με αστυνομικό προσωπικό τις αστυνομικές Υπηρεσίες της Δ.Α. Ηρακλείου, και ειδικότερα,  το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου - το πρώτο πανελλαδικά αεροδρόμιο σε αριθμό πτήσεων τσάρτερ- και το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, που αστυνομεύει μια περιοχή με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση τουριστών στην Ελλάδα κάθε χρόνο.

Παρακαλούμε, στο πλαίσιο της επανεξέτασης των σχεδίων αστυνόμευσης, να λάβετε υπόψη σας το αίτημα του σωματείου μας, δεδομένου ότι τυχόν «παρατράγουδα» στον τομέα αυτό, θα επιδράσουν αρνητικά στην επιδιωκόμενη από όλους καλή εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

(Το έγγραφο των Ενώσεων εμπεριέχεται στο συνημμένο αρχείο)

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis