Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:16 | 14/02/2017

Την ενίσχυση των τμημάτων της πόλης του Κορυδαλλού ζήτησε στη σημερινή συνάντηση που είχε με τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργού Νίκου Τόσκα ο δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.

Η συνάντηση έγινε με αφορμή τα κρούσματα καταστροφών σε πλατείες, παιδικές χαρές και άλλους δημοτικούς χώρους. Στη συνάντηση συμμετείχαν η βουλευτής Β΄ Πειραιά Νίνα Κασιμάτη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρος Μερεντίτης και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα περιβάλλοντος Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, όπως διαβάζουμε στο aftodioikisi.gr.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε αναλυτικά τον Υπουργό, υπογραμμίζοντας ότι έχει σημειωθεί αύξηση των καταστροφών δημοτικού εξοπλισμού με συνέπειες στο περιβάλλον, στον αστικό εξοπλισμό της πόλης, στην οικονομική κατάσταση του Δήμου αλλά και στο αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων. Αναφερόμενος στην περιοχή του Σχιστού, υπογράμμισε ότι υπάρχει συστηματική παραβατικότητα, αφού οι κάτοικοι βρίσκονται αντιμέτωποι με κλοπές, απειλές και προπηλακισμούς, ενώ είναι συχνά τα περιστατικά και κλοπών και καταστροφών δημόσιου εξοπλισμού.

Ο κ. Τόσκας δεσμεύθηκε ότι θα εξετάσει το θέμα και θα διερευνήσει τις δυνατότητες ενίσχυσης των τμημάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis