Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:19 | 22/08/2015

Με τη ζωή του πλήρωσε τον ηρωισμό του ένας 70χρονος από τη Αθήνα που παραθέριζε σε συγγενικά του πρόσωπα στην Μανολάδα, καθώς, στην προσπάθειά του να σώσει μια γυναίκα που κινδύνευε με πνιγμό, άφησε την τελευταία του πνοή χθες το απόγευμα, στην παραλία Κουνουπελάκι.

Ο 70χρονος Χρήστος Χαρ. Παπαζαφειρόπουλος είχε μεταβεί στο Κουνουπελάκι με τη σύζυγό του. Ξαφνικά, σύμφωνα με πληροφορίες, συνειδητοποίησε ότι μια γυναίκα που κολυμπούσε σε κοντινή του απόσταση καλούσε σε βοήθεια και έσπευσε να τη βοηθήσει.

Ο άτυχος άνδρας έδωσε «μάχη» προκειμένου να μπορέσει να κρατήσει τη γυναίκα στην επιφάνεια, την οποία στη συνέχεια άλλοι λουόμενοι, που έσπευσαν και αυτοί προς βοήθεια, την έβγαλαν από το νερό.

Δεν πέρασαν όμως παρά λίγα λεπτά, όταν λουόμενοι αντιλήφθηκαν ότι ο άτυχος άνδρας είχε χάσει τις αισθήσεις του. Αμέσως τότε τον έβγαλαν έξω ενώ ειδοποίησαν ασθενοφόρο που τον διακόμισε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας. Εκεί όμως διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, φαίνεται να προήλθε από παθολογικά αίτια.

Στο σημείο έσπευσαν άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας και του Λιμενικού Τμήματος Κυλλήνης, το οποίο διενεργεί και την προανάκριση για το περιστατικό.

http://www.patrastimes.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis