Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:30 | 24/07/2015

Στο policenet.gr έχουμε παρουσιάσει αρκετές φορές απόψεις και καταγγελίες που αναφέρονται σε ανεπαρκείς Αξιωματικούς.

Με χαρά λοιπόν διαπιστώσαμε ότι η επιστολή που λάβαμε από έναν αναγνώστη μας αστυνομικό περιγράφει μία τελείως διαφορετική περίπτωση Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ..

Μία περίπτωση ανθρώπου, που σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται παρακάτω ξεχωρίζει για το ήθος του και την αγάπη του για τους συναδέλφους του.

 

"Καλησπέρα σας. Είμαι αστυφύλακας με λίγα χρόνια υπηρεσίας και δυστυχώς υπηρετώ σε  Τμήμα Ασφαλείας. Επίσης τις περισσότερες φορές κάνω υπηρεσία ως Αξιωματικός Υπηρεσίας κάτι το οποίο δεν μου είναι τόσο εύκολο, αφου δεν έχω ακόμα και τοσο μεγάλη εμπειρία σε θέματα προανάκρισης. Το προσπαθώ όμως όσο καλύετερα μπορώ.

Θα ήθελα μέσα από την ιστοσελίδα σας να ευχαριστήσω τον Διοικητή μου, γιατί όσες φορές κι αν τον χρειάστηκα ήταν πάντα δίπλα μου.

Είναι Αστυνόμος στο βαθμό, όμως ποτέ δεν κράτησε αποστάσεις από όλους εμάς.

Έχει χρειαστεί να τον ξυπνήσω αρκετές φορές μέσα στη νύχτα και ντρέπομαι που το παραδέχομαι, όμως τις περισσότερες φορές ήταν για ανόητος λόγους. Βέβαια εκείνη τη στιγμη δεν μπορούσα να το καταλάβω και η ανασφάλεια μου μήπως κάνω κάτι λάθος και μπλέξω με έκανε να τον ενοχλώ.

Εκείνος ποτέ δεν μου μίλησε άσχημα. Πάντα μου εξηγούσε τι έπρεπε να κάνω με αποκορύφωμα την τελευταια φορα που σηκώθηκε από το κρεβάτι του μέσα στη νύχτα για να έρθει να με βοηθήσει να γράψω το αυτόφωρο.

Σίγουρα αν διαβάζει τωρα το μηνυμα μου δεν θα είναι συμφωνος που τα γράφω όλα αυτά. Είναι άνθρωπο πολύ χαμηλών τόνων.

Στα δυσκολα έρχεται πάντα πρώτος και φεύγει τελευταίος. Προσπαθεί να μας μάθει πράγματα για τη δουλειά και δεν υπάρχει άνθρωπος στο Τμήμα μου που να μην τον ΄σεβεται απόλυτα.

Διαβάζω κάποιες φορές σε άρθρα σας για Διοικητές που δεν είναι σωστοί. Δεν είναι όμως όλοι έτσι και πιστεύω ότι πρέπει να τα λέμε κι αυτά.

Σας ευχαριστώ πολύ και αν δεν σας κάνει κόπο ανεβάστε το στη σελίδα σας"

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis