Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:02 | 30/08/2018

Ένα χαριτωμένο κουνελάκι με αστυνομική στολή κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Βέβαια δεν πρόκειται για κάποιο νέο απόκτημα της αστυνομίας στο Σούρει της Αγγλίας, αλλά για ένα λαγουδάκι που ανακάλυψαν τυχαία σε εκθεσιακό χώρο να φορά αυτό το γιλέκο με το λογότυπο της αστυνομίας.

Οι φωτογραφίες, λοιπόν, που έβγαλε η αστυνομία της κομητείας έκαναν σύντομα τον γύρο του διαδικτύου.

Ωστόσο οι αστυνομικοί ξέχασαν να διευκρινίσουν πως απλά βρήκαν το συγκεκριμένο λαγουδάκι και φωτογραφήθηκαν μαζί του και έτσι τα τηλέφωνα άρχισαν να χτυπούν ασταμάτητα στο τηλεφωνικό τμήμα. Ποιοι ήταν;

Εκπαιδευτές κουνελιών που προθυμοποιήθηκαν να δείξουν στους αστυνομικούς πως μπορούν να τα παίρνουν μαζί στις αποστολές τους αυτό το γλυκύτατο λαγουδάκι.

Ακόμη, χιλιάδες άτομα βρήκαν τις φωτογραφίες με το λαγουδάκι υπέροχες, ενώ ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως το τετράποδο θα μπορούσε να βοηθήσει στις έρευνες σε πολύ μικρά και δύσβατα μέρη.

Ωστόσο δεν έλειψαν και οι αντιδράσεις από αρκετούς ζωόφιλους οι οποίοι κατέκριναν την εικόνα με το λαγουδάκι να φορά κολάρο και γιλέκο.

Πάντως η αστυνομία αναγκάστηκε μετά από τα αρνητικά σχόλια να βγάλει ανακοίνωση πως ο λαγός με το γιλέκο της αστυνομίας ήταν απλά ένας επισκέπτης και πως ήδη επέστρεψε στο σπίτι του.


Πηγή:  iefimerida.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis