Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:13 | 20/08/2019

Διοργανώνεται σε λίγες εβδομάδες ένα εξαιρετικό σεμινάριο για Αστυνομικούς, Στρατιωτικούς, Συνοδούς Ασφαλειας και όλους όσους κινούνται/ζουν σε περιβάλλον υψηλού κινδύνου!

[custom:google-ads]

Οι συμμετέχοντες θα διδάχθουν αντικείμενα όπως ενέδρες σε οχήματα, αποφυγή/πρόληψη ενεδρων, απεμπλοκή-εκκένωση οχήματος, βολές σε οχήματα, βολές απο οχηματα (μεσα απο πορτες-τζαμια), προσεγγιση/ελεγχος υποπτου οχηματος, ομαδικες τακτικες κλπ κλπ. 

Το σεμινάριο θα ειναι κυρίως πρακτικό και θα περιέχει και πραγματικά σενάρια με SimunitionFX 'οπου οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν τι "δουλεύει".

Εκπαιδευτές θα ειναι Αστυνομικός και Στρατιωτικός των Ειδικών Δυνάμεων!

Τοποθεσία: Πολωνία

Θέσεις: 8-12

Ημερομηνία: 10 έως 13 Οκτωβρίου 2019 (4 ημέρες)

Τιμή:1000 ευρώ

Γλώσσα: ελληνικά

Στην τιμη περιλαμβανεται διαμονη στις πολυτελεις εγκαταστασεις μας, διατροφη (3 γεύματα ημερησίως), μεταφορα απο και προς το αεροδρομιο του Poznan, wifi και πολλα ακομα!

Πληροφορίες/κρατήσεις με μήνυμα στη σελίδα ή μήνυμα στο [email protected]

Σελίδα fb: https://www.facebook.com/ESAGREECE/

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ European Security Academy είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη Ακαδημία Εκπαίδευσης στην Ευρωπη. Ιδρύθηκε το 1992 και έκτοτε έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες άτομα είτε ιδιωτικά είτε μέσω κρατικών συμβολαίων. Μεταξύ των Σωματων Ασφάλειας που έχουν εκπαιδευτεί από την ESA βρίσκονται η επίλεκτη βραζιλιάνικη BOPE, η Policia Federal του Mexico, οι Ορεινοί Καταδρομείς της Πολωνίας, η Φρουρά Σοφρωνιστικων Καταστημάτων του Mexico, η Ειδική Ομαδα Ελέγχων της Τελωνειακη Υπηρεσιας της Πολωνίας, η Συνοδευτική Ομάδα Χρηματαποστολων της Κεντρικής Τράπεζας Πολωνίας, η Ειδική Αντιτρομοκρατικη Ομάδα Cyclon της Ουκρανίας, η Ειδική Αντιτρομοκρατικη Ομάδα της Μάλτας και πολλοί ακόμα. 

Οι εγκαταστάσεις της ESA περιλαμβάνουν 6 σκοπευτήρια, πολυτελή οικήματα για τη στέγαση και σιτιση των εκπαιδευομενων, ολόκληρο αντίγραφο συνοικίας της Σομαλίας (kill houses), 3 γυμναστήρια, παλαίστρα, 2 γηπεδα, 2 λίμνες, εκατονταδες όπλα όλων των τύπων  και διαμετρηματων, εξοπλισμο (breaching kits, κράνη ασπίδες, διοπτρες κλπ), πλήθος οχημάτων, ελικόπτερο και πολλα ακομα.

Τις εγκαταστάσεις, φώτο από προηγούμενα σεμινάρια αλλά και πληροφορίες για όλα τα σεμινάρια μπορείτε να βρείτε εδω:

webpage : 

http://www.euseca.com/

E.S.A. Greece FB: 

https://m.facebook.com/ESAGREECE/

E.S.A. Greece instagram:

https://www.instagram.com/esa_greece

E.S.A. YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UClXABH5ZpTVrmqb6HnVvVFg

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και κείμενο

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis