Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 07/11/2019

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εγκάρδια κάποιους “συνδικαλιστές” που φροντίζουν συνεχώς να διαφημίζουν όσα εμείς πετυχαίνουμε με τις ενέργειες μας .

Στόχος μας η προσφορά προς τον Συνάδελφο, πού τα τελευταία χρόνια από το μισθολόγιο έως τις εργασιακές του συνθήκες είναι στη χειρότερη κατάσταση από ποτέ.

Μάλιστα απώλεσε κεκτημένα που είχαν αποκτηθεί με σκληρούς Συνδικαλιστικούς αγώνες από προηγούμενες ηγεσίες του Κινήματος!

Δυστυχώς για αυτούς, όλες μας οι ενέργειες αποδεικνύονται πάντοτε με ντοκουμέντα και φωτογραφίες.

Δυστυχώς όμως για όλους τους σκληρά εργαζόμενους Αστυνομικούς, οι εν λόγω πάντα κατήγοροι όλων των άλλων, αποτελούν ό,τι χειρότερο έχει να επιδείξει συνδικαλιστικά το Κίνημα από την έναρξη της δράσης του.

Ας αναρωτηθούμε όλοι μας, ποιο είναι το έργο που έχουν προσφέρει αυτοί που μόνιμα κατηγορούν όλους τους άλλους για τα πάντα, θαρρείς και είναι αντιπολίτευση στους εαυτούς τους;

Ποιος είναι υπεύθυνος για τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί εργασιακά στην Ελληνική Αστυνομία, αν όχι αυτοί που διοικούν το συνδικαλιστικό κίνημα ,συνεργαζόμενοι με κυβερνήσεις που έβαλαν ταφόπλακα σε αυτό ;

Και ενώ όλοι οι Συνάδελφοι και τα Πρωτοβάθμια Σωματεία της χώρας αγωνιούν για τι μας επιφυλάσσει το μέλλον, καθώς οι πιέσεις που δέχονται από τους Συναδέλφους τόσο για την οικονομική τους κατάσταση, όσο και για την υπηρεσιακή-εργασιακή κατάσταση που βιώνουν,

οι εν λόγω “μαχητές συνδικαλιστές” αρκούνται στη βιομηχανία ανακοινώσεων και διαβίβασης των αιτημάτων από τις Ενώσεις προς την ηγεσία, ως γραφειοκρατική επιτελική Υπηρεσία του Συνδικαλιστικού Κινήματος!

Και καθώς τα προβλήματα συσσωρεύονται και οι λύσεις απομακρύνονται, τόσο περισσότερο θα κατηγορούν τους άλλους!

Πάντα φταίνε οι άλλοι, αυτοί φταίνε για το μισθολόγιο, το βαθμολόγιο, το συνταξιοδοτικό, τις μη προσλήψεις, τη κατάντια του ΒΟΕΑ, τη μη εξόφληση των υπομνημάτων, τα πάρεργα με τελευταίο κερασάκι τον αντικαπνιστικό Νόμο, το πάγωμα των μεταθέσεων προς την επαρχία, τις συνεχείς παραβιάσεις του κώδικα των μεταθέσεων, τη μη έγκαιρη εξόφληση των υπομνημάτων, τις απαράδεκτες συνθήκες τόσο στις διαλυμένες Υπηρεσίες όσο και στο βασικό υλικοτεχνικό εξοπλισμό που πρέπει να δίνεται στον Αστυνομικό.

Δεν φταίνε οι άλλοι, ΕΣΕΙΣ φταίτε, εσείς είστε λόγω θέσης υπεύθυνοι και υπόλογοι για τη κατάσταση αυτή.
ΕΣΕΙΣ θα απολογείστε σε εμάς-σε όλους τους Αστυνομικούς, όχι εμείς σε εσάς!

Όσο εμείς θα μετράμε παρεμβάσεις και λύσεις σε προβλήματα, παρότι δεν είμαστε διοίκηση, ΕΣΕΙΣ θα λογοδοτείτε στους συναδέλφους για την πλέον ολοφάνερη ανεπάρκειά σας.

Εμείς φροντίζουμε να βγάζουμε φωτογραφίες με αυτούς που πετύχαμε πράγματα, ΕΣΕΙΣ συνηθίσατε να βγάζετε φωτογραφίες με κάποιους με τους οποίους συνεργαστήκατε εις βάρος του Έλληνα Αστυνομικού που έχασε, μισθολόγια βαθμολογία ασφαλιστικά κλπ κλπ κλπ……

Αντί λοιπόν να ασχολείστε με το τι πετύχαμε εμείς, ασχοληθείτε με το τι πετύχατε ΕΣΕΙΣ.

Άλλωστε είναι ευχάριστη συνήθεια για τους ανίκανους ότι γίνεται να προσπαθούν να το καρπωθούν ως δικό τους και ότι χάνεται να το ρίχνουν στις συγκυρίες και στην κακή τους τύχη.

Τους ενημερώνουμε λοιπόν ότι εμείς θα συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε τις παρεμβάσεις μας με φωτογραφίες και τους παρακαλούμε όταν προβαίνουν στην διαφήμιση των ενεργειών μας να τοποθετούν και το αντίστοιχο στιγμιότυπο, οπότε να γνωρίζουν και οι συνάδελφοι για ποιους μιλούν έτσι ώστε να ολοκληρώνεται η διαφήμιση, έτσι ώστε να μην δημιουργούνται ασάφειες.

Μπορεί μ’ αυτό τον τρόπο κάποιοι να μπερδευτούν με φωτογραφίες στα διοικητικά συμβούλια που φαίνονται μονίμως συγκεκριμένοι συνδικαλιστές η ακόμα, με φωτογραφίες σε προεκλογικές συναντήσεις η με προηγούμενους υπουργούς που τους πέρασαν μισθολόγια και βαθμολογία αδιαμαρτύρητα, (με αντίτιμο ρουσφετάκια ), χωρίς καμία αντίδραση.

ΕΝΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis