Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:28 | 27/02/2019

Οι παρατάξεις μας επισημαίνουν ότι το δευτεροβάθμιο όργανο μας δεν πρέπει να έχει άνθρωποκεντρικό χαρακτήρα παρά μόνο ομαδικό και συλλογικό σύμφωνα άλλωστε με όσα προβλέπει ο συνδικαλιστικός νόμος και το καταστατικό της ομοσπονδίας.

Όταν οι αποφάσεις παίρνονται μέσα από τα όργανα δηλαδή από το Διοικητικό Συμβούλιο και εκτελούνται από την Εκτελεστική Γραμματεία είναι σίγουρο ότι θα αποφύγουμε αστοχίες που αποδυναμώνουν το συνδικαλιστικό μας κίνημα και δημιουργούν εντυπώσεις ότι κάνουμε κάποια ενέργεια απλώς για να την κάνουμε. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια εκ των πραγμάτων αποδείχτηκε ότι οι ενέργειές μας προκειμένου να αποφευχθεί ένα μισθολόγιο που αδικούσε τους χαμηλόβαθμους αστυνομικούς δεν ήταν αποτελεσματικές.

[custom:google-ads]

Οι άναρθρες κραυγές και οι κινήσεις εντυπωσιασμού, χωρίς προτάσεις και ουσιαστικό διάλογο είναι αδύνατον να φέρουν αποτέλεσμα και να πάνε το συνδικαλιστικό μας κίνημα μπροστά.

Ελπίζουμε ότι οι συνάδελφοι μας που συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες στην Πανελλήνια Ομοσπονδία θα αντιληφθούν όσο γίνεται πιο γρήγορα το τέλμα και θα λάβουν δράσεις έτσι ώστε να υπάρξει ανάταξη και η δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων έτσι ώστε να αρχίσουμε να κερδίζουμε πράγματα.

Για την αναγνώριση του επαγγέλματος μας ως επικίνδυνο -για ένα δίκαιο μισθολόγιο και βαθμολόγιο -για προσλήψεις στην ΕΛ.ΑΣ -για την τήρηση των προεδρικών διαταγμάτων.

Για ουσιαστικές λύσεις προκειμένου να κερδίσουμε πράγματα για τον ένστολο συνδικαλισμό και όχι γιατί ο ένας ή ο άλλος δε μας κάνει τα ρουσφετάκια μας και δεν συντηρεί τις πελατειακές μας σχέσεις.

                                            ΕΝ.Α.-Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α

 

 

 

  


 

 

 

 

 


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis