Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:34 | 29/12/2016

Ως ΕΚΑ Θεσσαλονίκης και προκειμένου όλοι οι συνάδελφοι να είναι πλήρως ενημερωμένοι για οτιδήποτε μας αφορά, σας κοινοποιούμε την παρακάτω ενημέρωση που αφορά την καταβολή των κερδισμένων αγωγών στα Διοικητικά Δικαστήρια για τα νυχτερινά των πρώην ΕΦ:

 

"Πιστωθησαν τα νυχτερινά της δεύτερης αγωγης από αρχομενης επιθέτου (Κων. μέχρι και Μητ.) αν και κάπως αργά!!! Θα έπρεπε να είχαν πληρωθεί πολύ νωρίτερα!!! Ας ειναι όμως και έτσι καλή Χρόνια καλές γιορτές σε όλους σας!!! Υπομονή στους υπόλοιπους!!! Ο αγώνας συνεχίζεται...
με εκτίμηση Αθανάσιος Παπαϊωάννου"

 

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (ΕΚΑ) Θεσσαλονίκης οφείλει να δηλώσει ότι θα πρέπει η συντεταγμενη Πολιτεία και το οργανωμένο Κράτος να προβαίνει στην εκτέλεση όλων ανεξαιρέτως των δικαστικών αποφάσεων σε βάρος του Δημοσίου και να μην επικαλείται είτε τη γραφειοκρατια είτε την οικονομική κρίση και τα Μνημόνια, για την καθυστέρηση ή και την άρνηση των δικαστικών αποφάσεων που δεν είναι υπέρ του.

Για άλλη μια φορά οι δύο αμετάκλητες και τελεσιδικες αποφάσεις του Ανωτάτου Διοικητικού Δικαστηρίου της χώρας μας, του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για τους μισθούς μας που δεν εφαρμόζονται, αποτελούν παγκόσμια πρωτοτυπία και προσβάλλουν και τη Δημοκρατία μας και βέβαια και το Κράτος Δικαίου.

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (ΕΚΑ) Θεσσαλονίκης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis