Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:14 | 13/06/2019

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία των Αστυνομικών:

Η Ομοσπονδία μας με το υπ' αριθ. 700/1/9 από 04/06/2019 έγγραφό της, είχε αιτηθεί στο Α.Ε.Α., να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ανακοίνωσης των ονομάτων για τις Διμοιρίες Υποστήριξης στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου καθώς και των υπολοίπων συναδέλφων οι οποίοι πρόκειται να αποσπαστούν στα πλαίσια της επιχείρησης ΑΣΠΙΔΑ σε νησιά και Έβρο, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με τις προθεσμίες σύνταξης και αποστολής των Ειδικών Εκλογικών καταλόγων και απολέσουν οι συνάδελφοι το δικαίωμα του εκλέγειν.

Σε σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ και του Αντιπροέδρου κ. Αθανάσιου ΝΤΑΒΟΥΡΑ, με τον Προϊστάμενο του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού Ταξίαρχο κ. Μιχαήλ ΛΑΔΟΜΕΝΟ, ενημερωθήκαμε ότι το αργότερο έως αύριο (14 Ιουνίου) το πρωί, θα έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα που θα επανδρώσουν τις Διμοιρίες Υποστήριξης. Επίσης, όσον αφορά όλες τις υπόλοιπες αποσπάσεις, υπήρξε ενημέρωση ότι θα παραταθούν για δεκαπέντε (15) ημέρες, ήτοι έως 15 Ιουλίου, πλην των περιπτώσεων που κάποιοι συνάδελφοι συμπληρώνουν το ανώτατο όριο των έξι (6) μηνών, οι οποίοι και θα επιστρέψουν στις οργανικές τους θέσεις με το πέρας της απόσπασής τους.

Για ακόμα μια φορά η Ομοσπονδία μας δικαιώνεται τόσο για τα άμεσα αντανακλαστικά της, όσο και για την εξέλιξη του θέματος.

Πατεράδες πολλοί, μάνα όμως μόνο μία.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis