Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:58 | 28/02/2018

       Χθες 27 Φεβρουαρίου 2018, αντιπροσωπείες των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων Αθηνών, Βορειοανατολικής Αττικής και Πειραιά, με την παρουσία και συνδρομή του Οργανωτικού Γραμματέα και Αναπληρωτή Ταμία της Π.Ο.ΑΣ.Υ., ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ Θεόδωρου, καταθέσαμε διά των πληρεξουσίων Δικηγόρων μας κ. ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ Βάιου και κ. ΛΙΒΑΝΙΔΗ Βλάση τις αιτήσεις των συναδέλφων της εκπαιδευτικής σειράς 2011-2013 προς τη Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού και τη Διεύθυνση Οικονομικών του Αρχηγείου για απόδοση και αποπληρωμή των οφειλομένων εκτός έδρας αποζημιώσεων.

     Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον καθ’ ύλη αρμόδιο Ταξίαρχο κ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ Χαράλαμπο που αναπληρούσε τον Προϊστάμενο του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης. Τον ενημερώσαμε για τις υποβληθείσες έως σήμερα αιτήσεις, τις παλαιότερες ενέργειές μας (ίδε σχετική όμοια ανακοίνωση στις 4/1/2018) και απαιτήσαμε, για μία ακόμη φορά, τη λύση του προβλήματος και την εξόφληση των οφειλομένων.

       Τονίσαμε ότι το θέμα έχει πλέον καθυστερήσει για την επίλυσή του, πέρα από κάθε νοητή γραμμή κράτους δικαίου και η συνέχιση της απαράδεκτης αυτής κατάστασης προσβάλει βάναυσα κάθε έννοια δικαιοσύνης. Συμφωνήθηκε, να πραγματοποιηθεί εντός των αμέσως επόμενων ημερών συνάντηση, παρουσία και του Προϊστάμενου του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής, Υποστράτηγο κ. ΝΤΖΙΟΒΑΡΑ Παναγιώτη για να δρομολογηθεί με συγκεκριμένο νόμιμο τρόπο η εξόφληση των εν λόγω απαιτήσεων.

       Όσοι από τους συναδέλφους προσήλθαν στα Σωματεία μας και κατέθεσαν εξουσιοδότηση και αντίγραφα των ανεξόφλητων υπομνημάτων από το P.O.L., εκπροσωπήθηκαν από τους νομικούς μας συμβούλους και έγγραφες αιτήσεις τους κατατέθηκαν στο Αρχηγείο με αίτημα την ολοσχερή εξόφληση των αποζημιώσεών τους. 

      Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους που δεν τους καταβλήθηκαν οι αποζημιώσεις και δεν πρόλαβαν να προσέλθουν στις Ενώσεις μας, εάν επιθυμούν να εκπροσωπηθούν κι αυτοί, να σπεύσουν στις Ενώσεις μας έως την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, για να υποβληθούν αντίστοιχες έγγραφες αιτήσεις τους προς το Αρχηγείο.

Οι ενέργειες των Ενώσεών μας θα συνεχιστούν έως την τελική δικαίωση.

                                                                                  

                                                                                Για τα Δ.Σ.

                     - Ο -                                     - Ο -                                     - Ο -                                   - Ο -

                 Πρόεδρος                      Γεν. Γραμματέας                   Πρόεδρος                               Γεν. Γραμματέας
                  Αθηνών                              Αθηνών                          Β/Α Αττικής                                Β/Α Αττικής

       ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης           ΡΗΓΑΣ Νικόλαος            ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Κων/νος      ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος

 

     - Ο -                                          - Η -

Πρόεδρος                             Γεν. Γραμματέας
   Πειραιά                                      Πειραιά

    ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδων                 ΜΑΛΑΧΙΑ Αργυρώ

 

easya.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis