Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:09 | 13/02/2016

Προς αποφυγή τυχόν παρανοήσεων και προς ενημέρωση τόσο των συναδέλφων αλλά όσο και της κοινής γνώμης, η Ένωση μας σας γνωρίζει ότι όπως ενημερωθήκαμε  κατά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα την 12-2-2016 στην περιοχή του Χαϊδαρίου (Δαφνί) μεταξύ αγροτών και αστυνομικών δυνάμεων, εκτός από τις εκτεταμένες φθορές που προξενήθηκαν  στο υπηρεσιακό όχημα του τμήματος τροχαίας Αιγάλεω τραυματίστηκαν και δυο συνάδελφοι της ανωτέρω υπηρεσίας οι οποίοι αποτελούσαν πλήρωμα του οχήματος.

Λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατούσε και λόγω της αδυναμίας των ασθενοφόρων οχημάτων να προσεγγίσουν το σημείο οι συνάδελφοι παρελήφθησαν από τα ασθενοφόρα μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και αφού πρώτα μεταφέρθηκαν από άλλους συναδέλφους με ιδιωτικά οχήματα σε διαφορετικό σημείο από αυτό που έλαβε χώρα το συμβάν. Κατά της διακομιδή τους στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι η μια συνάδελφος εξ' αυτών  είχε υποστεί κάταγμα στο μετατάρσιο τμήμα του ποδιού της. Ο δε έτερος συνάδελφος είχε υποστεί σοβαρές κακώσεις στον αυχένα, στην οσφυϊκή χώρα και στα πόδια.

Η Ένωση μας καταδικάζει απερίφραστα τέτοιες ενέργειες σε βάρος του αστυνομικού προσωπικού, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και δυστυχώς πολλές φορές λόγω της φύσις του επαγγέλματος μας αποτελούμε τα εξιλαστήρια θύματα

Επιπροσθέτως, δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους τραυματισθέντες συνάδελφους και η Ένωση μας θα σταθεί δίπλα τους συμπαραστάτης και αρωγός τους.
 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis