Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:46 | 21/06/2016

Πριν λίγο αναρτήθηκε στη σελίδα στο facebook ΜΑΧΙΜΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ νεότερη ενημέρωση για το ζήτημα της ημερομηνίας καταβολής της μισθοδοσίας των Αστυνομικών, στην οποία διευκρινίζονται τα παρακάτω:

"Μετά απο επικοινωνία με την ΠΟΑΣΥ για το θέμα της μισθοδοσίας, η ενημέρωση που είχαμε είναι ότι δεν υφίσταται καμια αλλαγή στην ημερομηνία μισθοδοσίας, ότι αλλο έχει γραφτεί είναι αποτέλεσμα λάθους πληροφόρησης.

Η μισθοδοσία θα συνεχίσει να καταβάλετε κανονικά στις 26-27 του μήνα όπως τα προηγούμενα χρόνια ."

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές ώρες είχε αναρτηθεί στη συγκεκριμένη σελίδα στο Facebook ενημερωτικό κείμενο, σύμφωνα με το οποίο η ημερομηνία καταβολής της μισθοδοσία των Αστυνομικών θα γινόταν στις 29 του καθενός μήνα. Ωστόσο, εν συνεχεία δόθηκαν οι (παραπάνω) αναγκαίες διευκρινίσεις, σύμφωνα με τις οποίες η συγκεκριμένη ενημέρωση δεν είχε καμία βάση. 

 

Το γεγονός ότι δεν αλλάζει τίποτα στην  ημερομηνία της μισθοδοσίας του αστυνομικού προσωπικού, επιβεβαιώνεται και από πηγές ενημέρωσης του Policenet.gr, οι οποίες μας διαβεβαίωσαν πως οι όποιες αλλαγές θα αφορούν μόνο τους συνταξιούχους Αστυνομικούς.

Ενισχύεται με 900 περιπολικά η Ελληνική Αστυνομία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis