Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:41 | 25/08/2018

Αρκετοί αστυνομικοί - αναγνώστες μας έχουν ρωτήσει τις τελευταίες ημέρες, για ποιο λόγο δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί οι φετινές προαγωγές των κατώτερων Αξιωματικων της Ελληνικής Αστυνομίας.

[custom:google-ads]

Το Policenet.gr επικοινώνησε σήμερα με τον κο Θεόφιλο Παπαδάκη (Αντιπρόεδρο  ΔΣ ΠΟΑΣΥ, Μέλος ΕΚΑ), ο οποίος μας διευκρίνισε ότι έχει συνεδριάσει το αρμόδιο Συμβούλιο Κρίσεων του ΑΕΑ για τους κατώτερους Αξιωματικούς απο αρχές Ιουλίου 2018 (αφορά τις κρίσεις των Υπαστυνόμων και των Αστυνομων Β') και αναμένεται ακόμα η δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος στο τεύχος Γ' της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως με υπογραφή του αρμόδιου υπουργού  Προστασίας του Πολίτη και του Πρόεδρου της Δημοκρατίας.

Δυστυχως όμως η τρέχουσα πολιτικη επικαιρότητα με την αλλαγή του Αναπλ. Υπουργού Εσωτερικών έχει οδηγήσει σε γραφειοκρατικά κωλύματα και οπως ενημερωθηκαμε, αναμενεται πλέον η ανάληψη καθηκόντων του νέου Υπουργού για την υπογραφή και του εν λόγω του Προεδρικού Διατάγματος.

Όπως επισήμανε στο Policenet.gr o κος Παπαδάκης, οι προαγωγές θα ανατρέχουν αναδρομικά απο αρχές Ιουλίου 2018 για ολες τις νόμιμες συνέπειες (βαθμολογικές και μισθολογικές).

Θα οποιαδήποτε εξέλιξη επί του θέματος, θα σας ενημερώσουμε άμεσα με σχετική ανάρτηση.

 

Διαβάστε στο Policenet.gr: Υπερβoλές στη φύλαξη ακίνητων στόχων και στη διάθεση πολλών Aστυνομικών σε πάρεργα - Επιλογές που έχουν συνέπειες!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis